Αγαπητή 'Α, μπα', δε μπορώ να σταματήσω να μιλάω

Αγαπητή 'Α, μπα', δε μπορώ να σταματήσω να μιλάω Facebook Twitter
15

 

________________
1.

αγαπητη "α μπα" μου αρεσει τοσο πολυ η στηλη σου που ειμαι συνεχως στο εξης διλλημα: να σε διαβαζω καθημερινα; (μου φαινεται πολυ λιγο) η να αφηνω καμια 2-3 μερες να περνανε για να μαζευονται πολλες ερωτησεις;(αλλα θα εχω στερηση) ε;για λεγε;- juanita8


Θα σου έλεγα ότι αν με πλήρωνες θα είχες έξτρα απαντήσεις μόνο για σένα, αλλά θα ήταν ανήθικο.

________________
2.

Αγαπητή Α,μπά, ζω στο εξωτερικό 4 χρόνια, και έχω μια απορία γιατί ενώ με τους Έλληνες είμαι μια χαρά κάνω τρελή παρέα περνάω καλά φιλικά, δεν παίζει ποτέ με αυτούς κάτι ερωτικό, (ακόμα και στην Ελλάδα όταν ήμουν) πάρα μόνο πάντα με ξένους; Tι δεν έχω καταλάβει με τους Έλληνες άντρες (που είναι μια χαρά παιδιά);- Μαρία με τα κίτρινα


Δεν ξέρω. Και τι σημασία έχει;

________________
3.

"αγαπητη αμπα
ζω στην επαρχια με το κοριτσακι μου στους γονεις μου. Ο αντρας μου ο οποιος ειχε δικια του επιχειρηση την εχασε και εδω και 6 μηνες πηγε Αθηνα για δουλεια(μονο εκει βρηκε).Δουλευει καθημερινα 12-15ωρες 4απογευα με 6πρωι σε 24ωρο fast-food. Σκοτωνομαστε συνεχως γιατι εγω δεν θελω να μετακομισω 1ον δεν θα βλεπόμαστε ποτε γιατι τις ωρες που ειναι σπιτι θα κοιμαται 2ον τι θα κανω μονη μου μενα κοριτσακι 3ετων σε μια πολη που δεν ξερω κανεναν ενω εδω ειμαι safe με δικα μου ατομα σε οικειο περιβαλον 3ον η κατασταση θα αργησει πολυ να αλλαξει. αμπα μου δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα καθε μερα πολεμος"-μαρια μαρακι


Τρέχα στα κάτεργα αγάπη μου και στέλνε μας και λεφτά, γιατί εγώ δε θέλω να ξεβολευτώ και θα μείνω με τη μαμά μου. Όχι μόνο κοιτάς το συμφέρον σου αλλά είσαι και εντελώς αναίσθητη – δεν σου περνά καν από το μυαλό ότι έχεις ευθύνες. Δεν παντρεύτηκες για να κάνεις ό,τι σε συμφέρει περισσότερο. Παντρεύτηκες για να σχηματίσεις μια ομάδα που θα μένει μαζί και στα δύσκολα. Αυτόν τον άνθρωπο που είναι μόνος του σε ξένη πόλη και δουλεύει νύχτα ισχυρίζεσαι ότι τον αγαπάς;

________________
4.

"Αγαπητή Α, μπα!

Αυτό που θα ήθελα εγώ να σε ρωτήσω είναι ότι πριν 10 μήνες γνώρισα κάποιον που μόλις είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και είχε ένα παιδί. Του άρεσα πολύ και με διεκδίκησε, οπότε ξεκίνησε έτσι μία σχέση. Εγώ είμαι 30 χρ. και αυτός 40. Όλα ήταν πάρα πολύ καλά , εκτός του ότι τις μέρες που είχε το παιδί, τις μισές μέρες της εβδομάδας συνήθως, δεν μπορούσα να τον βλέπω καθώς είχαμε συμφωνήσει να γνωρίσω αργότερα τον μικρό (5 χρ.) αφού δηλαδή βλέπαμε ότι ταιριάζαμε και όλα πήγαιναν καλά. Πράγματι όλα πήγαιναν καλά , με σεβόταν , δεν με καταπίεζε αλλά στο σεξ ήταν λίγο ""ελαττωματικός"". Με το ζόρι θα κάναμε έρωτα πάνω από μία φορά κάθε φορά και μόνο όταν εγώ θα έβαζα τα δυνατά μου, να επιμείνω δηλαδή. Η δικαιολογία του ήταν ότι στην ηλικία αυτή οι άντρες έτσι είναι. & φαντάσου δεν τον έβλεπα και όλες τις μέρες. Μετά , οι οικονομικές δυσκολίες γι' αυτόν μεγάλωναν όλο και πιο πολύ και έπρεπε να κυνηγάει την δουλειά του και εκτός της πόλης όπου έμενε. Εγώ έκανα παράπονα ότι δεν τον έβλεπα και εντέλει χωρίσαμε με την δικαιολογία ότι αυτός πιέστηκε και δεν θα μπορεί να μου δώσει όλα όσα χρειάζομαι. Εδώ και 3 μήνες που είμαστε χωρισμένοι με ενοχλούσε συνέχεια τις προηγούμενες μέρες λέγοντάς μου ότι είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί αλλά επιμένοντας ότι θα μου καταστρέψει την ζωή. Εγώ έχω θέσει τους όρους μου & δεν γυρίζω πίσω αλλιώς, οι όροι μου είναι να νοιώθω ότι έχω ουσιαστική σχέση, ελεύθερο χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο, καλύτερο σεξ & αργότερα θα ήθελα μία οικογένεια δική μου. Ποιά είναι η άποψή σου για όλα αυτά.

Last but not Least : Με παραξένευε η στάση του αυτή στο σεξ & εξετάζω έντονα το θέμα μήπως ήταν bisexual... Τι άλλα στοιχεία θα μου επιβεβαίωναν ίσως την υπόθεσή μου αυτή?

Φιλικά,

Έλεννα!"- Έλεννα


Γιατί bisexual; Μην περιορίζεσαι. Αν είναι να φτιάχνουμε θεωρίες προκειμένου να εξηγήσουμε ό,τι δεν καταλαβαίνουμε, γιατί δεν το τερματίζουμε; Εγώ λέω ότι μπορεί να είναι και γκέι.

________________
5.

Τι κάνεις όταν σε έχουν στριμώξει στην γωνία και είσαι αναγκασμένη να χάσεις 2 χρόνια από τη ζωή σου και αρκετά χρήματα επαναλαμβάνοντας μέρος σπουδών, απλά και μόνο επειδή το νέο σου Πανεπιστήμιο είναι οργανωτικά οίκος ανοχής; Παρανοείς;- gkademosaurus


Δηλαδή δεν το ήξερες αυτό πριν αλλάξεις πανεπιστήμιο;

________________
6.

Αγαπητή Α, μπα θέλω να μου λύσεις μια απορία που με βασανίζει αρκετές δεκαετίες: γιατί ο άντρας που μας αρέσει πάντα κοιτάζει τη φίλη μας και όχι εμάς τις ίδιες; Και φτιαχνόμαστε και κουνιόμαστε και κάνουμε και τα τσαλίμια μας βρε αδερφέ αλλά αυτοί εκεί, στη φίλη (που συνήθως είναι λίγο πιο ασχημούλα αλλά τα χει τα σουξέ της) Γκρρρρρρ...- MariaMarakiMario


Εξέτασε το ενδεχόμενο να ρωτήσεις την «ασχημούλα». Ετοιμάσου να εκπλαγείς.

________________
7.

γιατί δεν απαντάς?- π


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου οι απαντήσεις δίνονται μετά από 25-30 μέρες.

________________
8.

"Αγαπητή Α,μπα

Λοιπόν, πως έχει η κατάσταση !? είμαι από την Βόρειο Ήπειρο..μιλάω μόνο ελληνικά γιατί μόνο ελληνικά έμαθα απο τους παπούδες μου.... δλδ εθνικότητα 100% ελληνική (αν κ δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό γιατί τελικά είμαι από τους ανθρώπους χωρίς πατρίδα, κλαψ,κλαψ)..αλλού είναι το θέμα..μεγάλωσα από τα 7, δλδ 22 χρόνια στην Ελλάδα (σε μια όμορφη πόλη, και την αγαπώ σαν Πατρίδα μου ..σαν.. γιατί τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία..κλαψ,κλαψ) anyway..Οταν κάνω σχεσή μέτα από 2 η 3 μήνες όπου και για κάποιο λόγο..πχ ταξίδι, εφορία και κλπ με το που θα πέσει η ταυτότητα μου στα χέρια τους το πρόβλημα ξεκινά, και είναι πάντα η ίδια αντίδραση (κ μιλάμε για διαφορετική γκάμα ανδρών, μορφωμένος, αμόρφωτος, ψηλός, χοντρός..) επειδή βλέπουν τόπος γέννησης δεν είναι ελληνική..αρχίζουν να με αμφισβητούν σαν άνθρωπο για το αν είμαι αξιόπιστη και κλπ γιατί τους έκρυψα ποιά είμαι..<μα αυτή που βλέπεις ΕΙΜΑΙ> ...και τι να κάνω δλδ Να αρχίζω να συστήνομαι <είμαι η Τάδε κα γεννήθηκα εκεί, και ναι μιλάω καλά ελληνικά γιατί δεν μου έμαθαν άλλη γλώσσα>, αυτό είναι σαν να υποκύπτω στους δικούς τους φόβους την ξενοφοβία, στην ουσία μου ζητάνε να απολογηθώ, για την ταυτότητα μου. Και για κάποιο λόγο με έχουν κάνει να αισθανθώ φόβο και ενοχές.... φόβο και ενοχές γιατί όμως?

Με εκτίμηση Σογοκου
Υ.Γ έχουμε και άλλα θεματάκια πιο σοβαρά..αλλα για πιο μετά, μόλις γνωριστήκαμε."- Σογοκου


Ακόμη πιο σοβαρό; Αυτό που λες είναι πάρα πολύ σοβαρό, είναι από τα πιο σοβαρά που έχω διαβάσει ως τώρα. Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ. Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών και στενοχωριέμαι που αισθάνεσαι ότι πρέπει να δικαιολογηθείς.

Δεν θα σε παρηγορήσω τώρα, αλλά για να καταλάβεις σε τι σημείο φτάνει η στενομυαλιά, θα σου πω το εξής: η οικογένειά μου είναι από τον Έβρο. Όσο ζω, αυτό που ακούω είναι ένα «ΠΩ ΠΩΩΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ» όλο έκπληξη, λες και είμαι από το Βόρειο Πόλο. «ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;» Εφτά ή οχτώ, τους λέω. Δεν με πιστεύει κανείς. Η φαντασία φτάνει μέχρι την Πελοπόννησο.

Νομίζω ότι ξέρω τι κοινό έχουν όλοι αυτοί που είναι μορφωμένοι, αμόρφωτοι, ψηλοί, χοντροί: δεν έχουν ταξιδέψει. Κι αν ταξίδεψαν, δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πώς τα καταφέρνουν (ή δεν τα καταφέρνουν) άλλες χώρες. Αν τους ρωτήσεις γιατί, θα σου πουν ότι αγαπάνε τα κεφτεδάκια και τα ουζάκια και σαν την Ελλάδα τίποτα στον κόσμο.


Πίσω από τον τσαμπουκά όμως υπάρχει ο πραγματικός λόγος: φοβούνται. Τα κάνουν πάνω τους. Έχουν μάθει να υπακούν τους γονείς τους χωρίς να αμφισβητούν, βαδίζουν στα χνάρια τους με αυτόματο πιλότο και τώρα που το παραδοσιακό σύστημα δε βγαίνει τσιρίζουν για «κεκτημένα»


Κι έτσι εσύ παρουσιάζεις ένα παράξενο πουλί που δεν ξέρουν πού να το κατατάξουν, ούτε Ελληνοπούλα ούτε ξένη. Ο πανικός έχει παγωμένα χέρια, τι είναι αυτό που μιλάει ελληνικά αλλά γεννήθηκε αλλού Παναγία μου; Και αντί να ρωτήσουν να μάθουν, κατηγορούν εσένα που δε μπαίνεις στις κατηγορίες που έχουν στο άδειο και αχανές μυαλό τους (που είναι βασικά δύο: Έλληνας / ξένος).

Δεν ξέρω πού θα τους βρεις, ούτε πού είναι, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τολμούν να βγουν από το καβούκι τους, που είναι περίεργοι να ταξιδέψουν και να μάθουν και να δεχτούν. Κοίτα να τους ξετρυπώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

________________
9.

"Έφαγα Λωτό και μού ήρθαν οι ακόλουθες ερωτήσεις:
1) Από πού πήρε το όνομά του; Τέτοιους καρπούς έφαγαν οι σύντροφοι του Οδυσσέα; Εγώ, γιατί δεν ξέχασα τίποτα;
2) Εάν τον δεις μοιάζει πολύ εξωτερικά με τομάτα. Εχουν κάποια σχέση;
3) Τί ουσία έχει, που σε κάνει να νοιώθεις το στόμα σου, σαν να σού έχουν βάλει προ-νάρκωση οδοντιατρείου;"

 

Δεν έχω ιδέα, αλλά κοίτα τι βρήκα! Το 'Α μπα' δίνει όλες τις λύσεις, ακόμα κι εκεί που δεν τις ζητήσατε!

[via] Μεγάλη διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού παρουσιάζει ο λωτός, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια καλή πηγή εισοδήματος για αγρότες που στρέφονται σε εναλλακτικές, κερδοφόρες καλλιέργειες.

Ο λωτός ανήκει στις προωθούμενες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εναλλακτικές καλλιέργειες και δίνει τη δυνατότητα για συμβολαιακή παραγωγή προορισμένη σε αγορές του εξωτερικού.


Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Έθνος" η καλλιέργεια του λωτού μπορεί να αποδώσει έως 2 τόνους ανά στρέμμα, με τιμές παραγωγού να κυμαίνονται από 1,5 έως 2 ευρώ το κιλό.


Το εισόδημα που μπορεί να αποφέρει ετησίως η καλλιέργεια του λωτού κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ ανά στρέμμα.


Προκειμένου όμως να γίνει σωστά η καλλιέργεια αυτή, θα πρέπει να εξασφαλιστεί το αναγκαίοπιστοποιημένο φυτικό πολλαπλασιαστικό υλικό.

________________
10.

γιατί τα ανθρώπινα όντα έχουν κόλλημα με την αιωνιότητα; ποια πρωτόγονη ανάγκη καλύπτει η χρήση των λέξεων "ποτέ" "πάντα" "όλοι" και τα συναφή;- misklav


Γιατί η ανοησία των ανθρώπινων όντων είναι μεγαλύτερη από την αιωνιότητα.

________________
11.

Πώς νικάς την αναποφασιστικότητα σου? Όχι σε όλα τα θέματα, αλλά όταν οι εναλλακτικές δεν σου δίνουν κάποιο δυνατό επιχείρημα για να τις επιλέξεις. Εξάλλου κάθε ζήτημα, δεν πρέπει να το δούμε από όλες τις όψεις, που η καθεμιά δεν έχει τη δικιά της αλήθεια και σκιά? ποιά να επιλέξω?- Γκαντεμπαιν


Αφού το ψειρίσεις νομίζοντας ότι έχεις καλύψει όλες τις απόψεις αλλά βασικά έχεις καλύψει μόνο αυτές που φτάνουν μέχρι τη μύτη σου, το παίζεις κορώνα – γράμματα.

________________
12.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΤΕΘΗΚΕ 1 ΒΡΑΔΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Κ ΚΕΙΝΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΩ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΥΧΕΙ...ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΔΕ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΧΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΑ...ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ...- Β.


Ωραία πρέπει να είναι εκεί στο σύμπαν που δημιούργησες, αλλά μπορεί απλώς να μην έχει βρει ακόμα φίλους. Ταξίδι σου πρότεινε, όχι μονόπετρο.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Για το σχ.8 : Στην ερώτηση κάποια πράγματα δεν μου κάθησαν. Η σειρά με την οποία κάνεις κάποια πράγματα σε μία σχέση και η σημασία που τους δίνεις. Πότε μιλάτε για τους εαυτούς σας, πότε τους εμπιστεύεσαι για θέματα σοβαρά όπως η εφορεία σου κτλ. Λίγο ανάποδα τα έκοψα. Επίσης, έχεις εξετάσει το ενδεχόμενο να έχεις εσύ υπερβολικές αντιδράσεις στην αντίδρασή τους για αυτό το θέμα ; Δηλαδή για να έχουν πρόβλημα όλοι ( μα όλοι κι εσύ ; έλεος . . . ) πρέπει να πέφτεις από τον έναν Χρυσαυγίτη στον άλλον . . . Πόσο πιθανό είναι αυτό ;
Σογόκου @ 8, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ... Δυστυχώς πολλοί είναι τόσο π@π@ρες που ισχύει η εξίσωση Αλβανία=Βόρεια Ηπειρος=Κατώτεροι.. Το οτι δεν ισχύει δεν χρειάζεται ούτε καν να το συζητήσουμε, αλλά για το καλό σου ξηγήσου από την αρχή για να μη χάνεις χρόνο με βόδια, ούτε να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη. Πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν πρόβλημα στην καταγωγή, θα τους βρείς...@9 Αμπα, μη δίνεις λάθος οικονομικές συμβουλές, περιορίσου σε όλα τα υπόλοιπα ;) Οταν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πάντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ... Δεν υπάρχει καμμία καλλιέργεια που να αφήνει 1.000 ευρώ/στρέμμα και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις μόνος σου την παραγωγή, αλλά με συμβόλαιο να την πάρει όλη ο έμπορος. Αν ήταν έτσι, όλοι θα εύρισκαν 20 στρέμματα και δεν θα ήταν αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.. Αν θέλετε λεπτομέρειες, τι δεν πάει καλά με όλα αυτά τα τόσο κερδοφόρα που διαβάζουμε συχνά, μπορώ να σας το αναλύσω άλλη φορά...
1. Είμαστε καλά παιδιά, μη μας μαστιγώνεις (για την εικόνα κάτω απ' το 7 λέω)2. #8: Το ξέρω, το ξέρω ότι έτσι είναι αλλά θα το διορθώσουμε... δεν μπορεί...
Απορία: τι είναι το Έλεννα με δύο ν?Επίσης, σχετικά με την ερώτηση 8, ανακαλύπτω συχνά-πυκνά ότι έχω ρατσιστικά κατάλοιπα, μπορεί να λέω "δεν είναι σωστό κ.λπ. κ.λπ." και τελικά να αντιδρώ λιγότερο σωστά απ' ό, τι θα ήθελα. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου, ντρέπομαι και για λογαριασμό τους.
Ευχαρίστως να τη ρωτήσεις, θα της πω να γραφτεί στο lifo και να σου απαντήσει. Αλλά, πέρα από τη πλάκα, θα σου πω αυτό κι αν θες το πιστεύεις. Η γυναίκα μου είναι από τους Αγ. Σαράντα, μόλις ο πατέρας μου (η μητέρα μου δε ζει) έμαθε ότι έχουμε σοβαρή σχέση, αντέδρασε υπερβολικά άσχημα (θα σε αποκληρώσω κλπ). Φυσικά τον αγνόησα γιατί ήξερα ότι είχα βρει το άλλο μου μισό και δεν έπεσα έξω. Μετά από κάποιο καιρό το αποδέχτηκε κι εκείνος και τώρα έχουμε καλές σχέσεις, η δε οικογενειακή μου ζωή - έχουμε κι ένα αγοράκι 21 μηνών τώρα - είναι ότι καλύτερο μπορούσα ποτέ να φανταστώ (αν εξαιρέσεις τα οικονομικά βέβαια :P). Συμπέρασμα? Σε τέτοια θέματα καλό είναι να ακούς το ένστικτό σου και να μην επηρρεάζεσαι από γνώμες άλλων, ταυτότητες ή ληξιαρχικές πράξεις γέννησης. Αυτά, ουφ...
@4 Σε καμία περίπτωση δε παίζει αυτό που σου λέει, ότι οι άντρες μετά τα 40 δεν γουστάρουν το σεξ, αλλού είναι το πρόβλημα. Είμαι άνω των 40 και με τη γυναίκα μου 10 χρονια, αλλά γουστάρω τρελά το σεξ μαζί της κι εκείνη με μένα, απλά ήμαστε ακόμα ερωτευμένοι ;)
Επειδή δε συμβαίνει σε σένα,δε σημαίνει ότι δε θα συμβαίνει σε άλλους.Είναι πολλοί που μετά τα 40 (άντρες και γυναίκες),τους πέφτει η λίμπιντο. Τι να κάνεις;Το μπάι ή γκέι ακουγεται "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"