Aυτό το πρόσωπο τρόμαζε τους πελάτες εστιατορίου

Aυτό το πρόσωπο τρόμαζε τους πελάτες εστιατορίου Facebook Twitter
9
Aυτό το πρόσωπο τρόμαζε τους πελάτες εστιατορίου Facebook Twitter

Η τριών ετών Victoria Wilcher τον περασμένο Απρίλη δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά. Η επίθεσή τους έξω από το σπίτι του παππού της την υποχρέωσε να περάσει καιρό στο νοσοκομείο και άφησε το πρόσωπό της γεμάτο θλιβερά σημάδια.

Η μικρή επέζησε, αλλά θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων προκειμένου να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς. Ακόμη και τότε τα σημάδια της επίθεσης θα την ακολουθούν μιας και έχει χάσει το ένα της μάτι και την ικανότητα να κινεί την δεξιά πλευρά του προσώπου της.

Aυτό το πρόσωπο τρόμαζε τους πελάτες εστιατορίου Facebook Twitter

Η ασφαλιστική αρνείται να καλύψει πλήρως το ποσό της αγωγής και τις επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και οι γονείς της προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω μιας σελίδας στο Facebook.

H σελίδα αυτή μέχρι πριν λίγες μέρες είχε μόλις 250 υποστηρικτές. Πλέον έχει 150.000 και η ιστορία της μικρής κάνει το γύρο του κόσμου μετά από μια ακόμη δυσάρεστη είδηση...

Στις 12 Ιουνίου υπήρξε αυτή η κοινοποίηση η οποία αμέσως έκανε αίσθηση και εξόργισε:

 

Η Victoria βρισκόταν σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας και σύμφωνα με τον ισχυρισμό της γιαγιάς της που τη συνόδευε ο διευθυντής του καταστήματος ζήτησε να φύγουν γιατί προκαλούσαν φόβο στους υπόλοιπους πελάτες.

Ακούγεται απίστευτα απάνθρωπο και σκληρό, αλλά όλα δείχνουν πως το περιστατικό είναι αληθινό οπότε και το ξέσπασμα στα social media ήταν ανάλογο.

Η εταιρεία ζήτησε δημόσια συγνώμη και ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει το περιστατικό δείχνοντας μηδενική ανοχή.

Aυτό το πρόσωπο τρόμαζε τους πελάτες εστιατορίου Facebook Twitter

Σήμερα και ενώ τα KFC ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνα για το περιστατικό υπήρχαν δύο επιλογές:

Θα μπορούσαν να κάνουν μία ακόμη δήλωση με την οποία θα ξεκαθάριζαν πως ο υπάλληλος δεν αντιπροσωπεύει την πολιτική τους, πως διώχθηκε, πως όλα ήταν ένα λάθος κτλ...και να προσπαθήσει με τυπικό τρόπο να κάνει το περιστατικό να ξεχαστεί.

 Η άλλη επιλογή ήταν να αποδείξει πόσο πραγματικά εννοεί μια συγνώμη ένας επιχειρηματικός κολοσσός.

Πριν λίγο ανακοίνωσαν πως θα καλύψουν με 30.000$ τα έξοδα για τα χειρουργεία και την αποκατάσταση της μικρής Victoria.

 

Ακόμη και αν αυτό είναι ένας τρόπος να αντιστρέψουν την αρνητική διαφήμιση, δεν παύει να είναι μια κίνηση που δεν τη λες και συνηθισμένη.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Δε φταινε τα "κωλοσκυλα" οπως τα αποκαλεις.Προφανως το αφεντικό τους τα εκανε τοσο αγρια γιατι εχω δει παρα πολλα σκυλια της συγκεκριμενης ρατσας να ειναι φιλικοτατα με τους ανθρώπους.Φταιει ο παππους της μικρης πρωτον γιατι τα εκανε ετσι και δευτερον γιατι την πλησιασαν...
Πες τα να χαρείς. ...ο κάθε αναρμόδιος άσχετος πετάγεται και λέει την κοτσάνα του....αγανακτισμένος.....λες και βρήκε τη ρίζα του προβλήματος και έχει και τη λύση στο τσεπάκι του...αλοίμονο ομως....ο κόσμος απαρτίζεται από ημιμαθείς ξερόλες που ξέρουν τα πάντα και έχουν λύση για τα πάντα. ....
Και τα συγκεκεριμένα τρία "σκυλάκια" (άντε, να σου κάνω τη χάρη) δεν συνήθιζαν να τρώνε παιδιά, πρώτη φορά όρμησαν. Μέχρι την πρώτη φορά όλα "φιλικότατα" είναι, φαντάζομαι οτι ο παππούς και οι γονείς της μικρής ήταν της άποψής σου περί φιλικών με τον άνθρωπο θηρίων και της γραφικής παραίνεσης "μην το φοβάσαι δε δαγκώνει" Κατα τ' άλλα προφανώς και φταίνε οι άνθρωποι (σιγά μην κατηγορήσω το οποιοδήποτε ζώο, η φύση του οποίου είναι να επιτίθεται για να βρίσκει τη τροφή του) αλλά δεν μπορεί αγαπητέ/η μου να κάθεται ο καθένας να μυρίζει τα νύχια του για το πώς ο κάθε φιλόζωος έχει αναθρέψει το τέρας με το οποίο έχει αποφασίσει να συζεί. Μακριά λοιπόν κι αγαπημένοι.
Στη fb σελίδα της LIFO (με τα 1400+ likes, 220+ shares και εκατοντάδες σχόλια) μου έκανε εντύπωση οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε με την αιτία του συμβάντος, δηλαδή τα σκυλιά. Οκ, την συμπεριφορά του υπαλλήλου την στηλιτεύσαμε, την αντίδραση της KFC την κρίναμε, για την ΑΙΤΙΑ του συμβάντος ούτε κουβέντα. Δεν ήταν απλά "κάποια" σκυλιά, ήταν τα τρία pit bul του παππού της μικρής που της επιτέθηκαν (http://www.reuters.com/article/2014/06/13/usa-mississippi-kfc-idUSL2N0OU1DV20140613) Θεωρώ αδιανόητο μιά οικογένεια να φέρνει σε επαφή μικρότερη των 10 χιιομέτρων το παιδί της, με τα κωλόσκυλα πού λέγονται pit bul (Για άλλου είδους -λιγότερο επικίνδυνα- σκυλιά η απόσταση μικραίνει, παραμένει πάντως απόσταση και αυτά απρόβλεπτα ζώα). Με ενοχλεί, και την επισημαίνω, η άκρατη φιλοζωία που μας έχει πιάσει που εκτός από πολύ γραφική πια είναι και πολύ επικίνδυνη.
Σου απάντησα αλλά το διέγραψα κατα λάθος. Βαριέμαι να το κάνω απο την αρχή. Τέλος πάντων γραφική βρίσκω την άποψή σου για τα pit bull και την "άκρατη φιλοζωία". Από τον τρόπο που γράφεις θεωρώ πως δεν έχεις πάρει ποτέ αγάπη απο ένα "κωλόσκυλο" (και δεν μιλάω μόνο για τα "pit bull" και ούτε πρόκειται. Πάντως πιο επικίνδυνο και απρόβλεπτο ζώο απο τον άνθρωπο δεν υπάρχει.
λοιπον επειδη απ οτι φαινεται οι δικοι σου ανθρωποι εχουν μια ακρατη φιλοζωια προς εσενα και σ αφηνουν ελευθερο χωρις λουρι και φιμωτρο!μαθε "αγαπητε" συν-"ανθρωπε" πως το να εχεις ενα κωλοσκυλο η οποιοδηποτε κωλοκατοικιδιο ειναι προνομιο και οχι δικαιωμα! επειδη οπως ειπε και καποιο απο τα αλλα παιδια μαλλον δεν ειχες ποτε κατοικιδιο και δεν ξερεις που πανε τα 4 μαθε λοιπον οτι τα πιτ μπουλ επειδη αναφερθηκες κυριως σ αυτα ειναι τα πιο γλυκα σκυλια και οτι πιο καταλληλο για οικογενεια και παιδια!ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης τωρα αν ο καθε μαλακας που χει κανει το ζωντανο αξεσουαρ και μοδα δεν ξερει να το χειριστει δεν φταει το ζωντανο αλλα ο ανθρωπος!γι αυτο αλλη φορα πριν ανοιξεις το στομα σου διαβασε μαθε ρωτα και μην πετας καθε πυροτουβλο που σου ρχεται στο αδειο σου κεφαλι!
Κρίμα για το κοριτσάκι πραγματικά...και περαστικά του! Αλλά αυτό που ισχυρίζεται η γιαγιά νομίζω ξεφεύγει λίγο από τα πλαίσια της λογικής το να τους έδιωξαν επειδή το κοριτσάκι τρόμαζε τους άλλους... μήπως η γιαγιά είχε άλλο σκοπό τον οποίο πέτυχε κιόλας;;;