Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού Facebook Twitter
2

Το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού το πρωί δεν είχε διάρκεια και αυτή τη στιγμή το τοπίο σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα είναι Φθινοπωρινό. 

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε για αρκετή ώρα το μεσημέρι της Κυριακής το Μαυροδέντρι Κοζάνης χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο χωριό.

Μεγαλύτερα ήταν όμως τα προβλήματα στην Ελάτεια Φθιώτιδας από το μεσημεριανό χαλάζι το οποίο προκάλεσε ζημιές με την Πυροσβεστική να δέχεται βροχή κλήσεων για συνδρομή σε πλημμυρισμένα σπίτια. Το ίδιο σκηνικό και στη Λαμία με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την καταιγίδα που σημειώθηκε το μεσημέρι.

Δυνατή καταιγίδα και χαλαζόπτωση, ξέσπασε το μεσημέρι και στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή.

Στην Αττική, τα βόρεια προάστια σαρώνονται από ισχυρές καταιγίδες με κατά τόπους  χαλαζόπτωση σε Εκάλη και Άγιο Στέφανο.

Μέσα στις επόμενες ώρες η καταιγίδα θα κινηθεί  νοτιότερα και αναμένεται να επηρεάσει όλη την Αττική. Συνιστάται η προσοχή των οδηγών στις μετακινήσεις.

Ο καιρός σε όλη την Ελλάδα τώρα από τον χάρτη της ΕΜΥ:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 18ΧΡΟΝΗ

Ελλάδα / Ηράκλειο: Συνελήφθη 40χρονος που παρενοχλούσε παρακολουθώντας μία 18χρονη - Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε, στο πλαίσιο της προανάκρισης, δικογραφία με σοβαρές κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Η νοσηλεύτρια με την κατάθεσή της προσδοκά να παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης χαρακτήρισε «στοχευμένη» την κατάθεση της νοσηλεύτριας, προσδοκώντας ότι θα παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές και θα αλλάξουν την απόφασή τους για την προσωρινή κράτηση του γιατρού στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM