Κάτω από τη βάση έγραψε στην Έκθεση ο 1 στους 2

Κάτω από τη βάση έγραψε στην Έκθεση ο 1 στους 2 Facebook Twitter
52

Άνοδος αναμένεται σύμφωνα με τα Νέα, στα 4 από τα 5 Επιστημονικά Πεδία των Πανελλαδικών και συνωστισμός υποψηφίων όχι μόνο στις υψηλόβαθμες, αλλά κυρίως στις σχολές με μεσαίες βαθμολογίες και στα περιφερειακά τμήματα που έχουν αντιστοιχία με κάποιο κεντρικό πανεπιστήμιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα στο 1ο Πεδίο αναμένεται μικρή άνοδος των βάσεων μέχρι 200 μόρια. Στο 2ο και 4ο Πεδίο, αναμένεται σημαντική άνοδος, στο 3ο πεδίο ψηλά αναμένεται να βρεθούν οι Ιατρικές Σχολές (Αθήνα και Θεσσαλονίκη πάνω από τα 19.000 μόρια) ενώ στις υπόλοιπες θα υπάρξει αύξηση περί τα 200 μόρια.

Στο 5ο Πεδίο δεν αναμένονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

Σύμφωνα εν τω μεταξύ με τον Ελεύθερο Τύπο, «παγίδα» αποδεικνύεται το μάθημα της έκθεσης καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας στους δύο έχει γράψει κάτω από τη βάση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη βαθμολόγηση των γραπτών, ο μέσος όρος κινείται από 12 ως 14 επηρεάζοντας έτσι και τη διαμόρφωση των βάσεων, ανάλογα πάντα και με τη σειρά προτίμησης.

52

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ελλάδα / Μονεμβασιά: «Το τελεφερίκ αποδείχτηκε ανεπαρκώς σχεδιασμένο» καταγγέλλει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων υποστήριξε ότι η κατασκευή του εναέριου αναβατορίου (τελεφερίκ) είναι σε αδιέξοδο σημείο και το έργο έχει απομακρυνθεί από τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΦΙΣΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Ελλάδα / Μεταμόρφωση: Συνελήφθη 55χρονος για διαρροή υγρών αποβλήτων στον Κηφισό

Kατά την αυτοψία στην εξωτερική περίφραξη της εγκατάστασης, στο σημείο εξόδου των αποβλήτων, διαπιστώθηκε συνεχής ροή, με τα υγρά να έχουν σχηματίσει ρυάκι στην επιφάνεια του εδάφους και να καταλήγουν στον Κηφισό
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ελλάδα / Πατούλης: «Ζήτησα ο ίδιος από τον υπουργό Υγείας πλήρη και σε βάθος έλεγχο από τις αρμόδιες Αρχές»

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών οι οποίες διαβιβάστηκαν σήμερα στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη
THE LIFO TEAM