Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες

Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες Facebook Twitter
1

Μετά από τις πολύωρες και τεταμένες συνομιλίες της "μίνι" συνόδου κορυφής στην οποία μετέχουν οι πρωθυπουργοί Βρετανίας, Ολλανδίας, Σουηδίας και η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για να λύσουν το θέμα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, οι τέσσερις ηγέτες απόλαυσαν μια βόλτα με βάρκα.

Η βαρκάδα έλαβε χώρα στην λίμνη Χάρπσουντ, στη θερινή κατοικία του πρωθυπουργού της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελντ, νοτιοδυτικά της Στοκχόλμης.

Βασικό θέμα της συνόδου είναι η αντίθεση χωρών όπως η Βρετανία, η Ολλανδία και η Σουηδία για την υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να έχει απειλήσει ακόμα και με έξοδο από την ΕΕ αν γίνει πρόεδρος ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

Διεθνή / Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

«Όταν εξετάστηκαν τα κομμάτια του, συνειδητοποιήσαμε: "Θεέ μου, είναι αρειανός". Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Άρη στον πλανήτη μας », δηλώνει η αντιπρόεδρος του οίκου
LIFO NEWSROOM