ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο Δημήτρης Μπουραντάς ζητά συγνώμη από τους μαθητές που δίνουν ΑΟΔΕ

Ο Δημήτρης Μπουραντάς ζητά συγνώμη από τους μαθητές που δίνουν ΑΟΔΕ Facebook Twitter
28
Συγνώμη ζήτησε χθες ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς, από τους μαθητές που σήμερα έδωσαν εξετάσεις στο βιβλίο του (ΑΟΔΕ).
Ο κ. Μπουραντάς έγραψε το βιβλίο «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων», πρίν από 16 χρόνια και εντυπωσιάζεται και ο ίδιος από το γεγονός ότι το βιβλίο δεν έχει αλλάξει και ότι έχει επιλεχθεί ως ύλη για τις πανελλήνιες.

28

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Ελλάδα / Στεγαστικό: Το νέο μεγάλο άγχος των Ελλήνων και οι «ένοχοι» που δείχνουν οι πολίτες

Η νέα έρευνα ΤΑΣΕΙΣ της MRB Hellas καταγράφει πώς οι Έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα το στεγαστικό πρόβλημα, ποιοι θεωρούν ότι ευθύνονται περισσότερο και γιατί οι περισσότεροι κρίνουν ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα δεν αρκούν.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
ΓΥΑΡΟΣ ΦΩΚΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ BBC

Ελλάδα / Αφιέρωμα του BBC στη Γυάρο: Από τόπος βασανιστηρίων, σε καταφύγιο για σπάνιες φώκιες

Για μισό αιώνα, η Γυάρος ήταν ένας αποκλεισμένος κόσμος, λειτουργώντας ως στρατιωτική φυλακή και πεδίο βολής του Πολεμικού Ναυτικού, μέχρι που εμφανίστηκε μια συγκλονιστική φωτογραφία, περιγράφει το BBC
THE LIFO TEAM