17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό

17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό Facebook Twitter
37

 

17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό Facebook Twitter

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν δρομολόγια οι 17 νέοι συρμοί του μετρό για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Οι νέοι συρμοί που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των νέων επεκτάσεων προς Ελληνικό, Ανθούπολη και Αγ. Μαρίνα, καθώς και της μελλοντικής επέκτασης προς Πειραιά, διαθέτουν κλιματισμό, αλλά και όλες τις απαραίτητες προβλέψεις, για να είναι συμβατοί με τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που θα γίνουν στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό της Αθήνας.

Oι νέοι συρμοί διαθέτουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναβαθμισμένο εσωτερικό, με υψηλή αισθητική και βελτιωμένες συνθήκες ανέσεως για τους επιβάτες και καλύτερη προσβασιμότητα σε AμεA.

Ελλάδα
37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για 20 μονάδες - Περνούν στην επόμενη φάση τους

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Ωνάση, ανανεώθηκαν και βελτιώθηκαν τόσο οι κτιριακές υποδομές με υλικά υψηλής ποιότητας όσο και τα εργαλεία διδασκαλίας
THE LIFO TEAM