«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω»

«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω» Facebook Twitter
27

 

«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω» Facebook Twitter

Για το περιστατικό με το βουλευτή της Χ.Α. Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Σκάι.

Ο κ. Τατσόπουλος ευχαρίστησε μάλιστα τον Δήμα για την παρέμβαση του, λέγοντας ότι χωρίς αυτόν δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

Όπως είπε, την ώρα που ο Παππάς ήταν στο βήμα,  χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες "φασίστες" και ο Μίχος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας «βούλωστο, βούλωστο».

«Ο Πύρρος Δήμας έκανε τον σφίχτερμαν Μίχο να καθίσει κάτω» Facebook Twitter

 «Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου» είπε ο κ. Τατσόπουλος και συνέχισε: «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και με ήρεμη φωνή του είπε "κάτσε πίσω ". Αυτό και έκανε ο Μίχος, που γύρισε στη θέση του ακούγοντας τον πρώην πρωταθλητή της άρσης βαρών. Προηγουμένως είχε αγνοήσει και παραίνεση του ομοιδεάτη του Παππά να γυρίσει τη θέση του, κάτι όμως τον έκανε να υπακούσει στον Δήμα.

«Μόνο στο εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα μπορούν να καταλάβουν οι σφίχτερμεν που έχουν τη νοημοσύνη κατσαρίδας» είπε ο Τατσόπουλος, «μόνο αυτούς τους τρόπους γνωρίζουν οι τραμπούκοι», συμπλήρωσε.

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM