ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2014 | 21:34

.

βαρέθηκα τα άτομα που κάνουν μπάφο! κάνει όλη μου η παρέα και γενικά όσα άτομα έχω γνωρίσει τον τελευταίο καιρό κάνουν και αυτά! δηλαδή έλεος πια! και η εξήγησή τους στο γιατί κάνουν είναι ότι σε κάνει να περνάς καλά.. εγώ όσες φορές τους έχω δει πέφτουν σε κατάθλιψη! ξέρω, ξέρω είναι αναλόγως με την διάθεσή τους πριν κάνουν. Ούτε μία φορά δεν έχω μπει στον πειρασμό να κάνω. Προτιμώ να βγω έξω να περάσω καλά να πάω μία βόλτα, για καφέ, το οτιδήποτε τέλος πάντων. αυτοί αντί να "γλεντήσουν" την ζωή τους κάθονται και μπαφιάζουν! τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να ξεκόβουν κιόλας και κάνουν παρέα κολλητή με άτομα που κάνουν και αυτά κι ας τα ξέρουν μόνο λίγο καιρό, εν αντιθέσει με εμένα που με ξέρουν τόσα χρόνια. μάλλον δεν έχουμε πια "κοινά ενδιαφέροντα". Υπάρχουν και φορές που με αντιμετωπίζουν υποτιμητικά επειδή δεν κάνω.. εγώ το 'χω το πρόβλημα δηλαδή που ΔΕΝ κάνω, όχι αυτοί που κάνουν! Τραγικό! και στο κάτω κάτω ρε φίλε δε θέλω να εξαρτιέμαι από καμία ουσία που θα με κάνει ευτυχισμένη! θέλω να είμαι εγώ η κύρια του εαυτού μου! θέλω να είμαι ελεύθερη! αυτά..
1
 
 
 
 
σχόλια
πραγματικα να βλεπουμε λιγο τα πραγματα οπως ειναι. τ χορτο οπως και το καθετι ειναι πώς θα το χρησιμοποιησεις. ουτε σε καταστρεφει, ουτε σε εθιζει ουτε τιποτα. αν κανεις λιγο που και που ειναι οπως ειπε και προηγουμενη εξομολογηση σαν να βλεπεις την ομαδα σου, το να καιγεσαι ολη μερα οπως λες οτι κανει η παρεα σου, ειναι αρνητικο αυτοκαθαυτο. επειδη καιγονται, οπως θα ηταν αρνητικο να κανουν κατι αλλο οοολη μερα. αυτο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ