10 χρόνια στον χρυσαυγίτη που τραυμάτισε τον μαθητή στο Π. Φάληρο

10 χρόνια στον χρυσαυγίτη που τραυμάτισε τον μαθητή στο Π. Φάληρο Facebook Twitter
8

Ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 23χρονο που τραυμάτισε με μαχαίρι 17χρονο μαθητή στο Π. Φάληρο τον Ιανουάριο του 2013.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο, απορρίπτοντας με ψήφους 5-2 τον ισχυρισμό της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη .

Δικαιωμένη δήλωσε μετά την απόφαση η οικογένεια του μαθητή.

Η Εισαγγελία θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνέργειας της φίλης του 23χρονου δράστη, η οποία ήταν συμμαθήτρια με το θύμα.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM