ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σύγχρονος χορός με το μωρό!

Σύγχρονος χορός με το μωρό! Facebook Twitter
5

Δεν είναι σαφές το ποιος ακολουθεί ποιον σε αυτή την περφόρμανς...

Το μόνο σίγουρο με αυτό το βίντεο είναι πως κάποιος διάλεξε καριέρα!

5

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

It's Viral / Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε στο «Happy Day»: «Έμπαινα στην εντατική και το πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά»

Η δημοσιογράφος επέστρεψε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Happy Day», έπειτα από δύο μήνες απουσίας λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του συζύγου της Γιώργου Μυλωνάκη
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μιμητισμός λέγεται. Δεν είναι τίποτα το περίεργο, για να προβάλλεται ως τέτοιο. Είναι μια (ούτως ή άλλως αξιοθαύμαστη) ικανότητα που διαθέτουν όλα τα ανώτερα θηλαστικά. Τα ζώα κάνουν ακόμα πιο αξιοπρόσεχτα πράγματα, σ' αυτό το επίπεδο.Μετά από πόσες πρόβες δε μας είπαν μόνο (εντελώς συμπτωματικά το ξέχασαν).
Οι χορευτές ακολουθούν το μωρό ξακάθαρα... αμα εχει τετοια δυνατοτητα απομνημόνευσης από τέτοια ηλικία, στα 5 του θα είναι αστροναύτης της ΝΑSA.
ναι ενώ το να έχει γάλει το μωρό χωρογραφία σου φαίνετε πιο πιθανό; φυσικά και τα μωρά απομνημονεύουν.. ειδικά κάτι που τους κινεί το ενδιαφέρον