«Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας»

«Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας» Facebook Twitter
37

Μόλις λίγες ώρες πριν από το χθεσινό γαλλικό υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα επικύρωνε το νόμο για το «γάμο για όλους», νομιμοποιώντας το γάμο ομοφυλοφίλων, ο γερουσιαστής Serge Dassault εξέφρασε την αντίθεσή του και χρησιμοποίησε το παράδειγμα της «ελληνικής παρακμής», σύμφωνα με τη Le Monde.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Culture, το 87χρονο αφεντικό της Figaro, ισχυρίστηκε ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα στην υιοθεσία θα απειλήσει τη γεννητικότητα στη χώρα.

«Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Ε λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει ψυχή, είναι ανόητο» δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία, την Ελλάδα, είναι μία από τις αιτίες της παρακμής της. Είναι το τέλος της οικογένειας, είναι το τέλος της γέννησης παιδιών, είναι το τέλος της εκπαίδευσης, είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για το σύνολο του έθνους, τεράστιος».

Ιδού η ηχογραφημένη συνέντευξη:

37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ έχασε την προθεσμία για τη δημοσιοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών αξίας εκατομμυρίων δολαρίων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιεί τις συναλλαγές που σχετίζονται με μετοχές, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1.000 δολάρια, εντός 45 ημερών
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / CNN: Το Ιράν αναζητά νέο «όπλο ισχύος» στα βάθη των Στενών του Ορμούζ

Το Ιράν επιχειρεί να μετατρέψει τα Στενά του Ορμούζ σε νέο πεδίο γεωπολιτικής πίεσης, βάζοντας στο στόχαστρο τα υποθαλάσσια καλώδια που στηρίζουν το παγκόσμιο διαδίκτυο και τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Δεν υπάρχουν πραγματικές παραχωρήσεις» στην απάντηση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν

Η Τεχεράνη κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, προειδοποιώντας παράλληλα για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση νέας επίθεσης κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Οι σημερινοί πολιτικοί, που λέγανε "εγώ φοράω παντελόνια" και ήταν φασιστόβλαχοι και γυρεύουν δανεικά από υπουργούς παντρεμένους με άντρες στην Ευρωζώνη, δε συνέβαλαν στην παρακμή της Ελλάδας;
Ναι ακριβώς αυτό φταίει.Ούτε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ούτε η φοροδιαφυγή,ούτε η ρεμούλα, οι μίζες, το υπερφορτωμένο δημόσιο οπως τόσα χρόνια νομίζαμε.Φταίνει μόνο οι gay.Και οι γαύροι.
Οι γαύροι ένα μερίδιο ευθύνης το έχουν πάντως....Έλα αστειεύομαι ήρεμα με τις αρνητικές :)Ή όχι ή ναι. Συγνώμη με έφαγε η βλακεία αλλά ήταν το πιο σοβαρό σχόλιο που μπορούσα να κάνω σε αυτή την σοβαρότατη δήλωση
Καποιο αγορακι θα εχει απωθημενο η Κυριουλα που δε της καθησε γι αυτο τα εχει βαλει με το συμπαν! Βασικα λοιπον φταιει η μανα του που δεν ηταν ομοφυλοφιλη και ξεκινησε να τεκνοποιει...
Επιτέλους βρέθηκε η αιτία της καταστροφής της χώρας!! Πραγματικά, πόσο πιο οπισθοδρομικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Να κάνω μία ερώτηση, επειδή ίσως είμαι και λίγο χαζή... Τα υιοθετημένα παιδιά και αυτά πολίτες της χώρας δεν είναι; Άρα δεν μειώνεται ο πληθυσμός... Δυστυχώς, για πολλούς λόγους, τα ορφανοτροφεία πάντα θα είναι γεμάτα με παιδάκια που χρειάζονται βοήθεια, αγάπη και μια οικογένεια!
Κοινά και χιλιοειπωμένα. Αφορούν την Αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη. Ό,τι ξέρουμε για το παρελθόν, είναι ό,τι μας επέτρεψαν να ξέρουμε οι αιώνες που μεσολάβησαν. Κατά τους επόμενους αιώνες ήταν σύνηθες να αποδίδεται η παρακμή της Ελλάδας και της Ρώμης στην ομοφυλοφιλία. Όπως και της Πόλης, αργότερα, σε κάθε είδους ηθική παρεκτροπή, όπως και ο τυφώνας Σάντυ σήμερα από κάποιους πάστορες αποδίδεται στο gay γάμο.Όμως ο ισττορικός μελετητής μπορεί να διαπιστώσει ότι οι νόμοι ήταν ήδη αρκετά αντιομοερωτικοί επί πολλούς αιώνες πριν την παρακμή της Ρώμης, οπότε θα μπορούσε να ισχύει και το αντίθετο! Οι νεόκοποι αντιομοερωτιστές στην Ελλάδα αντικρούουν αυτό που όλος ο κόσμος έχει τούμπανο. Όμως πάλι παρήκμασε. Κείμενα στη Γερμανία του 16ου λένε ότι η ομοερωτική κλίση προέρχεται από τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ στην Αγγλία ότι προέρχεται από τη Γαλλία. Όλοι μαζί την αποδίδουν στην Ελλάδα κι εμείς στην Τουρκία! Άλλοι λένε ότι η υπογονιμότητα των Ρωμαίων κατά τους ύστερους αιώνες σχετίζεται με τη χρήση μολύβδου στα δίκτυα ύδρευσης. Μύλος. Μόνο μπροστά. Με τις αξίες της ελευθερίας του ατόμου, της αξιοπρέπειας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της αξιοκρατίας.
Χμμμ μάλιστα,τώρα που βρήκαμε την αιτία της κατάντιας αυτής της χώρας,πρέπει να ελευθερωθούν άμεσα οι Άκης,Βίκυ,Λάκης και λοιποί κλέφτες και να κάψουμε τους gay στην πυρά στο Σύνταγμα!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως σχετίζεται η παρακμή στην Ελλάδα με την ομοφυλοφιλία τη στιγμή που η Ελλάδα είναι από τις λίγες Ευρωπαϊκές χώρες που δε ρυθμίζουν νομοθετικά τις σχέσεις των ομόφυλων ζευγαριών..Ενώ στη Γαλλία αν δεν κάνω λάθος το σχετικό σύμφωνο συμβίωσης έχει θεσπισθεί εδώ και μια δεκαετία..