Η κόρη Μιχαλολιάκου εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα

Η κόρη Μιχαλολιάκου εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα Facebook Twitter
31

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι μεταξύ των 4 υποψηφίων της Χ.Α. που εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Η ίδια σε δηλώσεις της προεκλογικά είχε πει ότι θέλει να ασχοληθεί με τον «τομέα τον φιλοζωικών, όπου πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους μικρούς πιστούς μας φίλους» αλλά και « με τη μέριμνα της ψυχικής υγείας και της ψυχολογικής υποστήριξης».


Συγκεκριμένα οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» είναι ο Κασιδιάρης, ο Χρήστος Γούδης, η Δήμητρα Βελέντζα και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM