Νέος δήμαρχος που εξελέγη με το Εθνικό Μέτωπο επαναφέρει τις μαθητικές ποδιές

Νέος δήμαρχος που εξελέγη με το Εθνικό Μέτωπο επαναφέρει τις μαθητικές ποδιές Facebook Twitter
40

Να επιβάλλει το στίγμα του φαίνεται πως επιχειρεί ο νέος δήμαρχος της πόλης Μπεζιέ στη Γαλλία που εξελέγη με το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου επαναφέρονται οι μαθητικές ποδιές, που είχαν καταργηθεί πριν από 50 χρόνια, τα παιδιά απαγορεύονται να κυκλοφορούν μόνα τους στο δρόμο από τις 11 μ.μ. μέχρι την αυγή και οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης απαγορεύεται να κρεμούν ρούχα στα μπαλκόνια τους για να στεγνώσουν στη διάρκεια της ημέρας.

«Κατά την άποψή μου, δεν είναι κακό να υπενθυμίζεται στον κόσμο, μ' αυτή τη μαθητική ποδιά, πως όταν εισέρχεσαι στα σχολεία αυτής της δημοκρατίας, όλοι είναι ίσοι», είπε ο Μενάρ προς τους δημοτικούς συμβούλους στη διάρκεια συνεδρίασης χθες το βράδυ, όπως διαβάζουμε στα Νέα.

40

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM