''Προφανώς, είμαστε με τον Καμίνη!''

''Προφανώς, είμαστε με τον Καμίνη!'' Facebook Twitter
7

Μου άρεσε αυτό. 

Και επειδή παίζει με τις παλιότερες δηλώσεις υποψήφιας (ότι οι αντιμνημονιακοί μαζεύουν καλύτερα τα σκουπίδια απ' τους μνημονιακούς). 

Αλλά και επειδή -ασχέτως τελικού πολιτικού μηνύματος- σατιρίζει το πόσο εύκολα ξεφεύγει ένα θέμα στην Ελλάδα.

Ακόμα και σε κάτι τόσο απλό, αργά ή γρήγορα η κουβέντα θα στραφεί στο μνημόνιο, στο πώς "θα τους δείξουμε τους ξένους" ή το πώς "ο περήφανος λαός μας δεν έχει ανάγκη κανέναν".

Ενδιαφέρον τρίβια: Ο ψηλότερος εκ των πρωταγωνιστών είναι ο Νίκος Μεγαπάνος, ο εκδότης (ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου Ωκεανίδα). Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Θεοδοσόπουλου.

 

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Καλα,μημ τρελαινεσε κι ολας.Επειδη ειμαι στο κεντρο καθε μερα την ειδα την καθαριοτητα της πολης...Ο Καμινης προφανως και δεν ειναι ενας κακος δημαρχος,ειδικα αν συγκριθει με τους προηγουμενους,οι οποιοι ειχαν να διαχειριστουν και μεγαλυτερα budget.Απο το σημειο αυτο ομως μεχρι να λεμε οτι ο Καμινης ειναι super wow,η αποσταση ειναι μεγαλη.Να θυμισω σε οσους κυκλοφορουν στο κεντρο οτι ψαχναμε με το φαναρι περιξ του Συνταγματος να βρουμε ενα καλαθι για τα μικρα απορριματα?Να θυμισω οτι μεχρι πριν λιγους μηνες η μοστρα του κεντρου,η πλατεια Συνταγματος,ηταν αφωτιστη?Να θυμισω οτι τα πρωτα χρονια της δημαρχιας του οι υποβαθμισμενες γειτονιες της Αθηνας περασαν ολοκληρωτικα στην επιρροη των χρυσαυγιτων?Μαγκια του μεγαλη το μποκαρισμα των συσσιτιων,αλλα κατα την αποψη μου αργησε λιγο να τα βαλει μαζι τους.Ειδικα οταν επετρεπε στον Φυρερ να σκαει στο δημοτικο συμβουλιο με μια δρακα μπραβων και στις "επιτροπες κατοικων" (βλεπε Σκορδελη και λοιπους) να αναπτυσουν ελευθερα τη ρητορικη μισους.Το αποτελεσμα της προηγουμενης Κυριακης ηταν προφανεστατα το καλυτερο,απο τη στιγμη που αποφυγαμε Κασιδιαρη,Αρη και Κακλαμανη και περασαν στο δευτερο γυρο οι δυο κατα γενικη ομολογια καλυτεροι υποψηφιοι.Το γεγονος ομως οτι ο Καμινης ηταν κατωτερος των προσδοκιων ειναι κατα την αποψη μου αναμφισβητητο.Ειδικοτερα για το θεμα των σκουπιδιων,πρεπει να παραδεχτουμε οτι η τοπικη αυτοδιοικηση,του Καμινη συμπεριλαμβανομενου,εχει αποτυχει οικτρα.Απο που να το πιασουμε,απο την διαπαιδαγωγηση των δημοτων σε θεματα ανακυκλωσης,το μαζεμα,την διαχειριση τους?Γ....σε τα.
εδώ ο Μπουτάρης με κάτι κοχόνες να, και τους απποριματανθρώπους δεν τους έκανε ζάφτι. πολλά τα χρόνια της βαρυμαγκίτικης συνδικάλας στον χώρο και πολλα τα επερχόμενε φράγκα επιδοτήσεων στην αποκομιδή. έτσι τα λαμόγια βρίθουν και σε συνδυασμο με τις αφραγκίες των δήμων οι δήμαρχοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια. να θυμίσω πως όλα τα μηχανήματα και απορριματοφόρα που κυκλοφορουν στην Αθήνα και που τα περισσότερα ειναι σε καλή κατάσταση αγοράστηκαν επι Μπακογιάννη. Ο Κακλά Νικιτά ξεκίνησε την απαξίωση και ο Καμίνης έπεσε ελαφρώς σε βράχο. Πάντως, ζώντας στο κέντρο, διαπιστώνω μεγάλη προσπάθεια. Μιλάω συχνά με τους σκουπιδιαραίους και την παλεύουν οι άνθρωποι.
όποτε διαβάζω τη λέξη "προφανώς" θυμάμαι εκείνο το ανέκδοτο με τον Τοτό Η δασκάλα έχει βάλει έκθεση στην τάξη με θέμα την λέξη "προφανώς"Οι μαθητές πρέπει να γράψουν μια παράγραφο και να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λέξη..Η Ελενιτσα παίρνει τον λόγο για να διαβάσει την παράγραφο της ..." προχθές είχαμε παει διήμερο ταξίδι στην Μύκονο όπου μείναμε στο ακριβότερο ξενοδοχείο του νησιού και φάγαμε στο ακριβότερο εστιατόριο...προφανώς είμαστε πλούσιοι..."Μπράβο Ελενιτσα, για να διαβάσει τώρα ο Γεωργάκης την δικιά του παράγραφο.Γεωργάκης...." την Κυριακή είχαμε παει στο χτήμα όπου παίξαμε με τα σκυλάκια, η μαμά μάζεψε χόρτα και ο μπαμπάς πήγε κυνήγι, γυρίσαμε πολύ αργά και κουρασμένοι,προφανώς περάσαμε πολύ ωραία..."Πάρα πολύ ωραία Γιωργάκη για να ακούσουμε τι έγραψε ο ΤοτόςΤοτός..Καθόμουνα στο χτήμα στο χωριό την Κυριακή και βλέπω την γιαγιά μου την μπάμπω να κατεβαίνει την πλαγιά στον απέναντι λόφο κρατώντας τους Financial Times στη μασχάλη...λέω μέσα μου:"η γιαγιά αγγλικά δεν ξέρει ...προφανώς είχε παει για χ_ _ _ μο"