Σκότωσε τη σύζυγο του επειδή του έφτιαξε φακές

Σκότωσε τη σύζυγο του επειδή του έφτιαξε φακές Facebook Twitter
32

 

Σκότωσε τη σύζυγο του επειδή του έφτιαξε φακές Facebook Twitter

75χρονος στο Μπρούκλιν κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του έφτιαξε φακές ενώ του είχε τάξει κατσικίσιο κρέας.

Ο Νούρ Χουσείν δικάζεται τώρα για τον φόνο που έκανε το 2012, χτυπώντας πολλές φορές με σφυρί την 66χρονη σύζυγό του Ναζάρ.

Ο δικηγόρος του 75χρονου παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του χτύπησε τη σύζυγο του, όπως είπε όμως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με την New York Post, ο συνήγορος είπε επίσης ότι ο ξυλοδαρμός των γυναικών συνηθίζεται στο Πακιστάν από όπου κατάγονται θύτης και θύμα.

32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΡΙΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΙΛΕΙ ΜΕΞΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Διπλωματική κρίση Βραζιλίας-Αργεντινής: Ο Μιλέι πιστεύει ότι χρηματοδότησαν εκστρατεία κατά του

Ο πρόεδρος της Αργεντινής κατηγορεί για τον ίδιο λόγο και το Μεξικό και τους Δημοκρατικούς (ΗΠΑ) - Η Βραζιλία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Άιρες
THE LIFO TEAM