Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών

Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών Facebook Twitter
32

Πρόκειται για την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία όπως λένε οι υπεύθυνοι, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, με τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων της Πολυτεχνικής Σχολής, η σχολή θα κλείσει το διήμερο 27 και 28 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Είναι γεγονός ότι στους χώρους των υπογείων (και όχι μόνο) κυκλοφορούν ποντίκια και σκορπιοί, ενώ η κεντρική διοίκηση έχει διαθέσει μόνον 2-3 καθαρίστριες για όλη τη Σχολή των 55.000 τ.μ.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοσμήτορας της Σχολής κ. Κωνσταντίνος-Βασίλειος Ε. Κατσάμπαλος, σε επιστολή του προς τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, καθώς και τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως διαβάζουμε στην Ημερησία.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα όμως και στη φύλαξη της Σχολής καθώς καθημερινά οι φοιτητές της σχολής γίνονται μάρτυρες περιστατικών χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Ελλάδα
32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ