Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών

Κλείνει Σχολή λόγω ποντικιών και σκορπιών Facebook Twitter
32

Πρόκειται για την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία όπως λένε οι υπεύθυνοι, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, με τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων της Πολυτεχνικής Σχολής, η σχολή θα κλείσει το διήμερο 27 και 28 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Είναι γεγονός ότι στους χώρους των υπογείων (και όχι μόνο) κυκλοφορούν ποντίκια και σκορπιοί, ενώ η κεντρική διοίκηση έχει διαθέσει μόνον 2-3 καθαρίστριες για όλη τη Σχολή των 55.000 τ.μ.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοσμήτορας της Σχολής κ. Κωνσταντίνος-Βασίλειος Ε. Κατσάμπαλος, σε επιστολή του προς τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, καθώς και τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως διαβάζουμε στην Ημερησία.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα όμως και στη φύλαξη της Σχολής καθώς καθημερινά οι φοιτητές της σχολής γίνονται μάρτυρες περιστατικών χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Ελλάδα
32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM