Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά για τα περί "σεξιστικού " βίντεο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά για τα περί "σεξιστικού " βίντεο Facebook Twitter
7

Kαλεσμένος στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΙ ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη αρχίζοντας όπως ήταν φυσικό με το θόρυβο που δημιούργησαν τα σποτάκια του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ξαφνιασμένος όταν η παρουσιάστρια του ανέφερε τι έχει προκληθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της Τρίτης και τόνισε πως τα στέκεται στα θετικά σχόλια.

Στη συνέχεια έδωσε απαντήσεις σχετικές με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα δίδυμα που θα μονομαχήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Αφού τάχθηκε σε προσωπικό επίπεδο υπέρ του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Μπουτάρη κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε Δούρου και Σγουρό. Aν και προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, ανέφερε πως η προεκλογική καμπάνια της Δούρου με τις αφίσες τον ενόχλησε και του θύμισε μπουζούκια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από το ΣΚΑΙ:

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM