Η μαύρη εκδίκηση του Ηλία Κασιδιάρη

Η μαύρη εκδίκηση του Ηλία Κασιδιάρη Facebook Twitter
62

Η ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ...

To μεγάλο ποσοστό που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είναι το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο της φετινής αναμέτρησης.

Δεδομένου ότι σταθεροποιείται γύρω στο 16,5%, ενώ στις αμέσως προηγούμενες εκλογές το ποσοστό της Χ.Α στο Δήμο της Αθήνας ήταν 5,29%, και το αντίστοιχο στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν 7,81%, η τεράστια άνοδος προβληματίζει τον πολιτικό κόσμο και στέλνει μηνύματα ζόφου σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Γενικά, η Χρυσή Αυγή δείχνει μια δυνατή παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα (ο Παναγιώταρος συγκεντρώνει 11% μέχρι στιγμής)  και αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας της Κρίσης.

62

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM