Έτοιμος ακόμη και για Πρωθυπουργός δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος επανεξελέγη χθες από τον πρώτο γύρο δήμαρχος στη Στυλίδα.

 

Ο κ. Γκλέτσος μίλησε στον Βήμα Fm σχετικά με τη χθεσινή εξαγγελία του για την ίδρυση κόμματος το οποίο θα έχει τον τίτλο «Τελεία» και όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό απάντησε: «Γιατί όχι;».

 

"Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής", είπε.

 

Διευκρίνισε πάντως ότι δεν θα υπάρξει βιασύνη και θα γίνουν ανακοινώσεις όταν όλα θα είναι έτοιμα. "Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε" είπε, ενώ στην ερώτηση αν θα είναι έτοιμοι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο σημείωσε: "Το Φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι".