LIVE!

Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό

Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό Facebook Twitter
3

 

Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό Facebook Twitter

Ο υποψήφιος δήμαρχος για την Ανατολική Μάνη Πέτρος Ανδρεάκος, ήταν ο απόλυτος νικητής του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 93,21%. Ο αντίπαλος του,  Δημήτρης Συκούτρης έλαβε ό,τι απέμεινε -δηλαδή το 6,79% των ψήφων.

Η διαφορά των δύο συνδυασμών σε ψήφους, είναι περίπου 8.100 (8.772 - 639) και ο κ. Ανδρεάκος είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό στις χθεσινές εκλογές.


Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος γεννήθηκε το 1950 στην Αρεόπολη. Είναι γιος του Νιάρχου Ανδρεάκου και της Νίκης Κορωναίου. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Καλογερόγιαννη και έχουν δύο παιδιά: τη Νίκη και τον Τάσο.

Ο Πέτρος Ανδρεάκος πριν ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση διακρίθηκε στο χώρο των επιχειρήσεων.

3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM