Η μαύρη εκδίκηση του Ηλία Κασιδιάρη

Η μαύρη εκδίκηση του Ηλία Κασιδιάρη Facebook Twitter
62

Η ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ...

To μεγάλο ποσοστό που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είναι το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο της φετινής αναμέτρησης.

Δεδομένου ότι σταθεροποιείται γύρω στο 16,5%, ενώ στις αμέσως προηγούμενες εκλογές το ποσοστό της Χ.Α στο Δήμο της Αθήνας ήταν 5,29%, και το αντίστοιχο στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν 7,81%, η τεράστια άνοδος προβληματίζει τον πολιτικό κόσμο και στέλνει μηνύματα ζόφου σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Γενικά, η Χρυσή Αυγή δείχνει μια δυνατή παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα (ο Παναγιώταρος συγκεντρώνει 11% μέχρι στιγμής)  και αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας της Κρίσης.

62

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM