ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο άντρας που ξόδεψε 100.000$ σε πλαστικές για να μοιάζει στον Justin Bieber, γύρισε ένα βίντεοκλιπ

Ο άντρας που ξόδεψε 100.000$ σε πλαστικές για να μοιάζει στον Justin Bieber, γύρισε ένα βίντεοκλιπ Facebook Twitter
13

Ένας 33χρονος (δεν τον λες και πιτσιρικά δηλαδή) ξόδεψε τα μαλλιοκέφαλά του για να μοιάσει στον Justin Bieber;

Πάντα ισχυριζόταν ότι ήταν συνθέτης τραγουδιών, και τώρα ο Toby Sheldon έφτιαξε έναν ύμνο για την πλαστική χειρουργική που ονομάζεται «The Plastics».

Μαζί με την Kitty Jay, που ξόδεψε 25.000 δολάρια για να μοιάσει στη Jennifer Lawrence, και με την drag queen Venus D'Lite του Drag Race RuPaul's Drag Race (που υποτίθεται ότι μοιάζει με τη Madonna), το τρίο λέγεται «The Plastics» και είναι εδώ για να στοιχειώσουν τα όνειρα σας...

 

via

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Τουλάχιστον η drug queen (μπορεί και να) βγάζει χρήματα από αυτό. Η Jennifer Lawrence wannabe απλά θέλει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δεν κέρδισε με τις πλαστικές γιατί προφανώς δεν καμία σχέση με την ηθοποιό αλλά τώρα, πάει τα έδωσε τα λεφτά, αλλά ο «Justin» αν παίξει σε θρίλερ με αυτό το πρόσωπο θα κάνει μεγάλη καριέρα. Τώρα στη πραγματική ζωή δεν ξέρω γιατί επιμένει να μας τρομάζει χωρίς κάποιο κέρδος.
και; του μοιάζει; δεν θα το έλεγα...μια χαρά μάτια είχε και πήγε και τα έκανε κουμπότρυπες...τι να πεις...σκέφτομαι τα ίδια λεφτά πόσοι άστεγοι και αδέσποτα θα ταΐζονταν και τρελαίνομαι!