Ζέστη, βροχές και σκόνη

Ζέστη, βροχές και σκόνη Facebook Twitter
1

Ζέστη, καταιγίδες αλλά και αφρικανική σκόνη θα συνθέσουν το σημερινό σκηνικό του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ο καιρός αναμένεται άστατος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο όμως να φτάνει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από δυτικοί θα στραφούν  σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Λιακάδα στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ που από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 που το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα
NEWSROOM