Το πλοίο «Πρέβελης» ταξιδεύει ακόμη

Το πλοίο «Πρέβελης» ταξιδεύει ακόμη Facebook Twitter
8

Update: Σε επικοινωνία της LIFO με το Λιμεναρχείο Ρόδου, λιμενικός ανέφερε ότι το πλοίο κατάφερε να πιάσει στη Ρόδο το απόγευμα της Κυριακής και συνέχισε το ταξίδι του. Τώρα πλέον επιστρέφει στον Πειραιά.


Ακόμη δεν έχει φτάσει στον προορισμό του το πλοίο «Πρέβελης» το οποίο είχε ξεκινήσει την Παρασκευή το δρομολόγιο του από τον Πειραιά και ταξιδεύει για το λιμάνι της Ρόδου.

Το «Πρέβελης» πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά - Μήλο - Θήρα - Ανάφη - Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδο. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προσάραξε στην νησίδα Ασπρονήσι της Σαντορίνης, περίπου δύο μίλια από την ακτή και όταν αποκολλήθηκε συνέχισε το ταξίδι με 78 επιβάτες για τους υπόλοιπους προορισμούς.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Κάσου ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Κάσου όπου επρόκειτο να αποβιβαστούν 25 επιβάτες ενώ δεν «έπιασε» ούτε στην Κάρπαθο και στο Διαφάνι, όπου θα αποβιβάζονταν 12 επιβάτες.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM