Χωμενίδης: «Γιατί τάχθηκα υπέρ των μέτρων στην Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ»

Χωμενίδης: «Γιατί τάχθηκα υπέρ των μέτρων στην Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ» Facebook Twitter
5

Με ένα ιδιαίτερο σκεπτικό που ουσιαστικά αφορά στην επιλογή «παρών» το οποίο χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να μη ληφθούν αποφάσεις, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, τοποθετείται υπέρ της ψήφισης των μέτρων από τη ΔΗΜΑΡ. Ο συγγραφέας και μέλος του κόμματος του κ. Κουβέλη, σημειώνει ότι ή ψηφίζεις «ναι» στο αποτέλεσμα μιας διαπραγμάτευσης στην οποία πήρες έως τέλους μέρος, ή φεύγεις από την κυβέρνηση.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χωμενίδη στο Facebook:

Χωμενίδης: «Γιατί τάχθηκα υπέρ των μέτρων στην Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ» Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM