H Aκρόπολη 2η στον κόσμο ανάμεσα στα μέρη που πρέπει να (ξανα)πας

H Aκρόπολη 2η στον κόσμο ανάμεσα στα μέρη που πρέπει να (ξανα)πας Facebook Twitter
14

Στα οκτώ καλύτερα μέρη του κόσμου τα οποία πρέπει να επισκεφθείκανείς, ακόμη κι αν έχει ξαναπάει, συγκαταλέγει το CNN την Ακρόπολη, κατατάσσοντας την στις τουριστικές παγίδες που πρέπει κανείς να επισκεφθεί. Το αριστούργημα της ελληνικής αρχαιότητας είναι στη δεύτερη θέση της οκτάδας, αφήνοντας πίσω το Στόουνχετζ και το Γκράντ Κάνιον και χάνοντας την πρωτιά από το Ταζ Μαχάλ.  

Στην αναφορά για την Ακρόπολη, το τηλεοπτικό δίκτυο ξεκινά πάντως  έτσι: «Η άγρια σύγχρονη Αθήνα μπορεί να είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όσους ανέμεναν λευκά μάρμαρα και τήβεννους σε κάθε στροφή, όμως η πραγματικά κακή εμπειρία είναι στην ουρά για τα εισιτήρια ανάμεσα σε φύλακες και πλήθος επισκεπτών…»

Τα 8 καλύτερα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς ξανά και ξανά, σύμφωνα με το :

    1.Ταζ Μαχάλ, Ινδία

    2.Ακρόπολη, Αθήνα

    3.Το μετρό του Λονδίνου

    4.Ο δρόμος Khao San, Μπανγκόκ

    5.Sacre Coeur, Παρίσι

    6.Στόουνχετζ, Βρετανία

    7.Ο Χριστός Λυτρωτής, Ρίο Ντε Τζανέιρο

    8.Γκράντ Κάνυον, Αριζόνα

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM