Ο Νίκος Ευαγγελάτος εξηγεί γιατί διεκόπη η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εξηγεί γιατί διεκόπη η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ Facebook Twitter
17

Το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε χτες τη λύση της συνεργασίας με το δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. 

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του σταθμού ευχαριστεί τον δημοσιογράφο για την "άψογη συνεργασία."

Στην ώρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου από Δευτέρα θα μεταδίδεται δίωρη εκπομπή με θέμα τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κύριος Ευαγγελάτος στην ανακοίνωσή του εξηγεί πως ο Σταμάτης Μαλέλης ήθελε να του κόψει μία ώρα απ' τις δύο της εκπομπής του:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Ευαγγελάτου:

 

«Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.

Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά»

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM