5 ευρώ από τις κλήσεις θα πηγαίνουν στα ταμεία των ενστόλων

5 ευρώ από τις κλήσεις θα πηγαίνουν στα ταμεία των ενστόλων Facebook Twitter
7

Στα επικουρικά ταμεία των ενστόλων θα πηγαίνουν 5 ευρώ από κάθε κλήση των 100 ευρώ που θα κόβει η τροχαία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Επίσης, το 5% από τα παράβολα υπέρ του Δημοσίου που πληρώνουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις για πιστοποίηση του προσωπικού πυρασφάλειας θα πηγαίνει ως πόρος για το επικουρικό ταμείο των υπαλλήλων του πυροσβεστικού σώματος.

Οι ρυθμίσεις αυτές προβλέπονται σε νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή και μάλιστα μέσα σε άσχετο άρθρο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση ψηφίστηκε λίγο μετά την κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων που αναμένεται να φέρει νέες ανατροπές στο ασφαλιστικό και νέα μέτρα για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM