Ο θρύλος του instagram Dan Bilzerian ρίχνει μια πορνοστάρ στην πισίνα

Ο θρύλος του instagram Dan Bilzerian ρίχνει μια πορνοστάρ στην πισίνα Facebook Twitter
6
Ο θρύλος του instagram Dan Bilzerian ρίχνει μια πορνοστάρ στην πισίνα Facebook Twitter
Το θύμα εν ώρα εργασίας

Ο εκατομμυριούχος τζογαδόρος Dan Bilzerian λατρεύει το instagram, τα οργιώδη πάρτι και τα όπλα. Και ενώ με τα πολυβόλα έχει αποδείξει το ταλέντο του στην ευστοχία, με τις γυναίκες δεν είχε την ίδια τύχη.

Η ακόμη πιο άτυχη της υπόθεσης ήταν η 19χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Janice Griffith.

Η κοπέλα συμμετείχε σε φωτογράφιση για το περιοδικό Hustler και ήταν ένα από τα πολλά κορίτσια που πλαισίωναν τον 'poker legend'.

Στο αποκορύφωμα του "κεφιού" ο Bilzerian αρπάζει την ολόγυμνη νεαρά και την πετάει στην πισίνα.

Τα προβλήματα που προέκυψαν από αυτή την αυθόρμητη κίνηση ξεκινούν από το ότι οι δυο τους βρίσκονταν στην οροφή του σπιτιού και καταλήγουν στο ότι η κοπέλα είναι με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο.

Ο θρύλος του instagram Dan Bilzerian ρίχνει μια πορνοστάρ στην πισίνα Facebook Twitter

Όλο το ατυχές περιστατικό κατεγράφη και σε βίντεο...

It's Viral
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Ολοι οσοι και ολες οσες σχολιασαν(ειτε θετικα, ειτε αρνητικα), αυτην την ενεργεια, αυτων των ανθρωπων(διοτι υπαρχει συνευθυνη), να ανοιξουν ενα λεξικο ψυχολογιας στο λημμα "προβολη", να αναλογιστουν λιγο τα δικα τους εσωψυχα και να ανεβουν ενα ακομη σκαλοπατι αυτογνωσιας. Κατα τα αλλα, πολυ επικινδυνο, φθηνα την γλιτωσαν αμφοτεροι...
Κανένας και καμία δεν ζηλεύει μια ζωή χωρίς νόημα, αγάπη και ουσία. Τα άτομα που τον πλαισιώνουν δεν είναι δίπλα του για τον ίδιο αλλά για τα χρήματα του. Δεν είναι πρότυπο σε καμία περίπτωση.
Ενας τυπος που εγινε εκατομμυριουχος απο το ποκερ και μια απο τις πορνες του σε παλιμπαιδισμους.Θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφέρον αν την εριχνε σε καδο απορριμάτων και μετα επεφτε και αυτος μεσα.
Ο τυπος ειναι προκλητικος, και αλλοι εχουν τα λεφτα του αλλα δεν τα φωτογραφιζουν να τα ανεβασουν στο ινσταγκραμ,επιπροσθετα,δεν ακουσα ποτε να λεγεται οτι βοηθησε κανενα δυσμοιρο στην αφρικη.Και χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου που ζηλευει ο μισος πλανητης οποιον εχει λεφτα...