ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΓΚΑΛΟΠ: Μήπως το παρακάναμε με τα γένια και τα μούσια;

ΓΚΑΛΟΠ: Μήπως το παρακάναμε με τα γένια και τα μούσια; Facebook Twitter
45

 

 

Φτάνουμε στο δεύτερο καλοκαίρι που η μόδα (που ξεκίνησε απ' τους χίψτερ κι έγινε πλέον μαζική) θέλει τους άντρες να μην ξυρίζουν τα γένια τους ή και να αφήνουν μούσια τύπου παπάδων. 

 

Υπάρχουν σημάδια κόπωσης της μόδας; Θα θέλατε οι γύρω σας να ξυριστούν ή να παραμείνουν όπως είναι;

 

 

Απαντήστε στην ερώτησή μας παρακάτω

(και γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια!)

 

 

45

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

13 σχόλια
Ξαφνηκα ολοι βαριουνται να ξυριστουν και ξαφνηκα ολοι αυτοι που βαριουνται να ξυριστουν εχουν φραντζα το μαλλι και γυαλι.Βρε κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις...!!!Υ.Γ. : Τελικα μετα τους ATENISTAS εχουμε και τους ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΙΣΤΑΣ ως κινημα.
Ας ....συμπονέσουμε κι αυτούς τους καημένους που αναγκάζονται να ξυρίζουν τα λίγα μαλλιά που τους έχουν απομείνει, και χρησιμοποιούν τα μούσια ως καμουφλάζ για να φαίνονται έστω κάποιες τρίχες στο κεφάλι τους... Αλλιώς θα ήταν ίδιοι ο Γιουλ Μπρύνερ!
Που να δείτε τι θα γίνει σε λίγο καιρό που θα ειναι μόδα οι αξύριστες μασχάλες και το "μπικινι" στο φυσικό του.... στις γυναίκες οι οποίοι τα έχουν κάψει μόνιμα. Ήδη έχουν πρόβλημα με τα φρύδια τους!
+100000 πόσο γελοίοι είναι οι γκόμενοι με την γενειάδα, την φράτζα-καγκουρομαλλί και το αποτριχωμένο σώμα! έλεος! αφήνει γένεια αλλά δεν ξεχνά να ξυρίσει όλο το σώμα! έχω παρατηρήσει αρκετούς άνδρες να έχουν λιγότερες τρίχες και από τις γυναίκες! που φτάσαμε! βγαίνει μια μόδα και την ακολουθούν όλοι σαν πρόβατα!
Ρε παιδιά χαλαρώστε, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο ciro, και βαριόμαστε, αλλά και μας πάει περισσότερο. Είμαι 27 χρονών και θυμάμαι να ξυρίζομαι κόντρα μόνο για χάρη της μαμάς πατρίδας. Αν τα πάρω όλα τώρα θα είμαι σαν 15χρονο. Μας ομορφαίνουν εμάς τους άσχημους εξάλλου
Και είμαστε κι εμείς που το κάνουμε 15 χρόνια τώρα. Και απ'τη μια μας φαίνεται αστείο που έγιναν όλοι μουσάτοι ξαφνικά, απ'την άλλη μας βολεύει γιατί σταμάτησαν να μας λένε όλοι να ξυριστούμε να γίνουμε άνθρωποι.Προσωπικά πιστεύω ότι όπως και το κόντρα ξύρισμα, σε άλλους πάει το μούσι και σε άλλους όχι. Το να το αφήνεις (ή να το κόβεις) με τη μόδα, είναι άκυρο σε κάθε περίπτωση. Αν σου πάει φυσιογνωμικά, το αφήνεις. Αν δε σου πάει και είσαι άλλος ένας μουσάτος στο πλήθος, το κόβεις να φανεί το πρόσωπό σου που μπορεί να έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και να χάνονται. Γενικά ότι κάνεις, κάν'το για πάρτη σου.
Και είμαστε και εμείς που μας αρέσουν οι "τεμπέληδες" ;)Να μην τα κόψετε.. προς θεού!!!!!! Όλοι οι άλλοι που είναι σαν κλωνοι πανομοιότυποι όμως επιβάλλεται!!
βαριεστε να περιποιηθειτε τον εαυτο σας , αν δειτε ομως μια κοπελα με αξυριστα ποδια επειδη βαριεται να ξυριστει (που εδω που τα λεμε ειναι πολυ μεγαλυτερη διαδικασια απο το να ξυρισεις απλα τη μουρη σου) ειναι απαισια και δεν προσεχει τον εαυτο της.
συμφωνώ με τη Marta και έρχομαι να προσθέσω οτί πρακτικώς τα μούσια σας παιδιά δεν είναι και τόσο θελκτικά για μια γυναίκα..σε καμία δεν αρέσει να τρώει τρίχες κατά τη διάρκεια ενός φιλιού..μετά από λίγο αρχίζουμε και σας βλέπουμε σαν παππάδες..όσο κι αν μας γοητεύετε αρχικά..αλλά επειδή περί ορέξεως μουσοκατάσταση, ξαναλέω οτί αν δεν είστε υπερβολικά καθαροί ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΥΣΙΑ!!! διότι εκτός της όψεως έχετε και την μυρωδιά παππά!
Είναι και κάποιοι άλλοι που δεν το κάνουν λόγω μόδας και αφήνανε μούσια από πάντα.Δεν πειράζει,από το χρόνου που θα ξαναγίνουν φραπαδούρες όλοι οι-πρώην-μετροσέξουαλ/θύματα της μόδας,θα ξαναγυρίσουμε στα κανονικά μας.Btw την γενειάδα λόγω βαρεμάρας και την γενειάδα επειδή είσαι χιπστεροκλαρινογαμπρός την ξεχωρίζεις.Είτε από το όλο σύνολο είτε επειδή h 2η είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ περιποιημένη-σε σημείο να φωνάζει μόλις γύρισα από τον μπαρμπέρη/στυλίστα μου-(και συνοδεύεται και από κανά μπλουζάκι τύπου vagrancy).