Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
54

Όπως έγινε και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζίπ εμφανίστηκαν και πάλι στη Βαρβάκειο για να μοιράσουν 50 χιλιάδες ευρώ για ψώνια από φτωχούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες-10 τον αριθμό- πρόσφεραν δωρεάν τρόφιμα ενώ  ρωτούσαν τους καταναλωτές τι θέλουν να πάρουν και τους έλεγαν ότι θα το πληρώσουν εκείνες.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», είπε ο κ.Τσιρώνης.

Το ίδιο είχε γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, και τα Χριστούγεννα όταν οι γυναίκες-μυστήριο είχαν δώσει 20 χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς καταναλωτές. Αυτό που θέλουν, κατά τον κ. Τσιρώνη πάντα-είναι να μείνουν ανώνυμες.

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RED FLAGS ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ

Ελλάδα / Red flags στις σχέσεις: Πώς τα αντιλαμβάνονται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και πώς αντιδρούν

Έρευνα αποκαλύπτει τι αναγνωρίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ως προειδοποιητικό σημάδι σε μια σχέση, σε ποιο στάδιο το αναγνωρίζουν και πώς ενεργούν απέναντι σε αυτό
THE LIFO TEAM