Άρης: Έξω από την Αθήνα το τζαμί

Άρης: Έξω από την Αθήνα το τζαμί Facebook Twitter
34

Την αντίθεση του στην κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην  Αθήνα εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για τη θέση του αυτή, το πρωί στον Σκάι.

Όπως είπε πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα το οποίο, ανέφερε ότι «δεν αφορά τα θρησκευτικά δικαιώματα, αλλά τη χωροθέτηση του κτιρίου».

 «Λέει ο κ. Καμίνης ότι θα φυτέψει ένα τζαμί στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ λέω να ρωτήσουμε τους Αθηναίους πριν το φυτέψουμε», σημείωσε.

«Εγώ δεν το θέλω στην Αθήνα. Υπάρχει μεγάλη πύκνωση στην πόλη, δεν θέλω κι άλλο τσιμεντούργημα, δεν θέλω άλλο ένα πόλο για λαθρομετανάστευση, δεν θέλω νέα τριτοκοσμικά τσαντίρια κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως», σημείωσε επίσης ο κ. Σπηλιωτοπουλος.

Για τον Καμίνη είπε ότι δουλειά του δημάρχου δεν είναι να μοιράζει φυλλάδια αλλά «να μάθει να πουλάει αυτό που έχει, δηλαδή τον πολιτισμό της, τον αττικό ήλιο, το θαλάσσιο μέτωπο, την παράδοση.»

34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM