ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Άρης: Έξω από την Αθήνα το τζαμί

Άρης: Έξω από την Αθήνα το τζαμί Facebook Twitter
34

Την αντίθεση του στην κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην  Αθήνα εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για τη θέση του αυτή, το πρωί στον Σκάι.

Όπως είπε πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα το οποίο, ανέφερε ότι «δεν αφορά τα θρησκευτικά δικαιώματα, αλλά τη χωροθέτηση του κτιρίου».

 «Λέει ο κ. Καμίνης ότι θα φυτέψει ένα τζαμί στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ λέω να ρωτήσουμε τους Αθηναίους πριν το φυτέψουμε», σημείωσε.

«Εγώ δεν το θέλω στην Αθήνα. Υπάρχει μεγάλη πύκνωση στην πόλη, δεν θέλω κι άλλο τσιμεντούργημα, δεν θέλω άλλο ένα πόλο για λαθρομετανάστευση, δεν θέλω νέα τριτοκοσμικά τσαντίρια κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως», σημείωσε επίσης ο κ. Σπηλιωτοπουλος.

Για τον Καμίνη είπε ότι δουλειά του δημάρχου δεν είναι να μοιράζει φυλλάδια αλλά «να μάθει να πουλάει αυτό που έχει, δηλαδή τον πολιτισμό της, τον αττικό ήλιο, το θαλάσσιο μέτωπο, την παράδοση.»

34

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Ανακοινώθηκαν 21 νέα πρόσωπα που συμπαρατάσσονται με το ΠΑΣΟΚ

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την κινητοποίηση των δυνάμεων της παράταξης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Παρατείνουμε έως τις 15 Νοεμβρίου την επιδότηση των καυσίμων

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην κυριακάτική ανασκόπησή του στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», στη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου στους αγρότες, καθώς και σε παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος
THE LIFO TEAM