Λαζόπουλος: «Με τι νευρίασε ο Θεοδωράκης; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του;»

Λαζόπουλος: «Με τι νευρίασε ο Θεοδωράκης; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του;» Facebook Twitter
5

Για τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση, τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την άποψη του για το Ποτάμι, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξή του το πρωί στο ΜΕΓΚΑ.

Ο ηθοποιός διερωτήθηκε αν «όποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο;», τονίζοντας ότι δεν είναι σωστό αυτό και πώς δουλειά του είναι να κρίνει την εξουσία.  «Να κατηγορήσω και εγώ όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν σταθερά θέση υπέρ της ΝΔ, το έχω κάνει; Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη ΝΔ» είπε.


»Το παρόν σύστημα που κυβερνάει τη χώρα 35 χρόνια είναι αυτό. Αν κάποιοι θέλουν εγώ να βρίσω αυτό που θα έρθει αν θα έρθει, ας έρθει με το καλό, η δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτό που είναι εξουσία. Τώρα, τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω», τόνισε.

Για το Ποτάμι τόνισε ότι δεν το βλέπει «καθόλου καλά», διαχωρίζοντας την ιδιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη ως δημοσιογράφου από αυτήν ως πολιτικού.

«Με την έννοια αν βλέπω τον Θεοδωράκη σαν δημοσιογράφο, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, έχω δώσει και συνέντευξη στον ίδιο όπως και στον Πρετεντέρη έχω δώσει συνεντεύξεις, δεν τους κρίνω σαν δημοσιογράφους.

»Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Δηλαδή μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει, είπα τέρμα πια, τέλος πια, σε ποιο πράγμα είπε τέλος πια;

»Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, αφού θεωρεί ότι όλα όσα γίναμε είναι καλώς καμωμένα γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε;

»Γιατί νευρίασε αυτός ο άνθρωπος; Αυτό που είπε δηλαδή είναι ως εδώ δεν θα έρθουν οι άλλοι. Θα παραμείνουμε εμείς. Και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα. Δηλαδή αυτό που το βλέπω εμφανώς εγώ, να το σχολιάσω τι να πω δηλαδή;» είπε χαρακτηριστικά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM