Λαζόπουλος: «Με τι νευρίασε ο Θεοδωράκης; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του;»

Λαζόπουλος: «Με τι νευρίασε ο Θεοδωράκης; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του;» Facebook Twitter
5

Για τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση, τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την άποψη του για το Ποτάμι, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξή του το πρωί στο ΜΕΓΚΑ.

Ο ηθοποιός διερωτήθηκε αν «όποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο;», τονίζοντας ότι δεν είναι σωστό αυτό και πώς δουλειά του είναι να κρίνει την εξουσία.  «Να κατηγορήσω και εγώ όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν σταθερά θέση υπέρ της ΝΔ, το έχω κάνει; Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη ΝΔ» είπε.


»Το παρόν σύστημα που κυβερνάει τη χώρα 35 χρόνια είναι αυτό. Αν κάποιοι θέλουν εγώ να βρίσω αυτό που θα έρθει αν θα έρθει, ας έρθει με το καλό, η δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτό που είναι εξουσία. Τώρα, τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω», τόνισε.

Για το Ποτάμι τόνισε ότι δεν το βλέπει «καθόλου καλά», διαχωρίζοντας την ιδιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη ως δημοσιογράφου από αυτήν ως πολιτικού.

«Με την έννοια αν βλέπω τον Θεοδωράκη σαν δημοσιογράφο, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, έχω δώσει και συνέντευξη στον ίδιο όπως και στον Πρετεντέρη έχω δώσει συνεντεύξεις, δεν τους κρίνω σαν δημοσιογράφους.

»Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Δηλαδή μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει, είπα τέρμα πια, τέλος πια, σε ποιο πράγμα είπε τέλος πια;

»Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, αφού θεωρεί ότι όλα όσα γίναμε είναι καλώς καμωμένα γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε;

»Γιατί νευρίασε αυτός ο άνθρωπος; Αυτό που είπε δηλαδή είναι ως εδώ δεν θα έρθουν οι άλλοι. Θα παραμείνουμε εμείς. Και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα. Δηλαδή αυτό που το βλέπω εμφανώς εγώ, να το σχολιάσω τι να πω δηλαδή;» είπε χαρακτηριστικά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM