Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
54

Όπως έγινε και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζίπ εμφανίστηκαν και πάλι στη Βαρβάκειο για να μοιράσουν 50 χιλιάδες ευρώ για ψώνια από φτωχούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες-10 τον αριθμό- πρόσφεραν δωρεάν τρόφιμα ενώ  ρωτούσαν τους καταναλωτές τι θέλουν να πάρουν και τους έλεγαν ότι θα το πληρώσουν εκείνες.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», είπε ο κ.Τσιρώνης.

Το ίδιο είχε γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, και τα Χριστούγεννα όταν οι γυναίκες-μυστήριο είχαν δώσει 20 χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς καταναλωτές. Αυτό που θέλουν, κατά τον κ. Τσιρώνη πάντα-είναι να μείνουν ανώνυμες.

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM