Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
54

Όπως έγινε και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζίπ εμφανίστηκαν και πάλι στη Βαρβάκειο για να μοιράσουν 50 χιλιάδες ευρώ για ψώνια από φτωχούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες-10 τον αριθμό- πρόσφεραν δωρεάν τρόφιμα ενώ  ρωτούσαν τους καταναλωτές τι θέλουν να πάρουν και τους έλεγαν ότι θα το πληρώσουν εκείνες.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», είπε ο κ.Τσιρώνης.

Το ίδιο είχε γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, και τα Χριστούγεννα όταν οι γυναίκες-μυστήριο είχαν δώσει 20 χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς καταναλωτές. Αυτό που θέλουν, κατά τον κ. Τσιρώνη πάντα-είναι να μείνουν ανώνυμες.

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΔΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / Ρέθυμνο: Το τελευταίο αντίο στον πυροσβέστη Μανώλη Στρατιδάκη που έχασε τη ζωή του στη φωτιά

Νωρίτερα, η Κρήτη αποχαιρέτησε τον 25χρονο εποχικό πυροσβέστη Παντελή Διαμαντάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τον 58χρονο, καθώς επιχειρούσαν στη φωτιά στο Ρέθυμνο
THE LIFO TEAM