Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
54

Όπως έγινε και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζίπ εμφανίστηκαν και πάλι στη Βαρβάκειο για να μοιράσουν 50 χιλιάδες ευρώ για ψώνια από φτωχούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες-10 τον αριθμό- πρόσφεραν δωρεάν τρόφιμα ενώ  ρωτούσαν τους καταναλωτές τι θέλουν να πάρουν και τους έλεγαν ότι θα το πληρώσουν εκείνες.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», είπε ο κ.Τσιρώνης.

Το ίδιο είχε γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, και τα Χριστούγεννα όταν οι γυναίκες-μυστήριο είχαν δώσει 20 χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς καταναλωτές. Αυτό που θέλουν, κατά τον κ. Τσιρώνη πάντα-είναι να μείνουν ανώνυμες.

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM