Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο

Οι μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν πάλι στη Βαρβάκειο Facebook Twitter
54

Όπως έγινε και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα τζίπ εμφανίστηκαν και πάλι στη Βαρβάκειο για να μοιράσουν 50 χιλιάδες ευρώ για ψώνια από φτωχούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες-10 τον αριθμό- πρόσφεραν δωρεάν τρόφιμα ενώ  ρωτούσαν τους καταναλωτές τι θέλουν να πάρουν και τους έλεγαν ότι θα το πληρώσουν εκείνες.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», είπε ο κ.Τσιρώνης.

Το ίδιο είχε γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου, και τα Χριστούγεννα όταν οι γυναίκες-μυστήριο είχαν δώσει 20 χιλιάδες ευρώ σε φτωχούς καταναλωτές. Αυτό που θέλουν, κατά τον κ. Τσιρώνη πάντα-είναι να μείνουν ανώνυμες.

Ελλάδα
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM