Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου

Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου Facebook Twitter
24
Απογοήτευση και απ' τη Βούλα Πατουλίδου Facebook Twitter

Κατεβαίνει για αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Πάρ'τον έναν και χτύπα τον άλλον. 

Ο μεν Τζιτζικώστας φλέρταρε τρελά με τη Χρυσή Αυγή όταν επέμενε (για "τυπικούς" λόγους) να καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - τη στιγμή που αποκαλύπτονταν σημεία και τέρατα για τη δράση της και τη ναζιστική της ιδεολογία, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη της ηγετικής της ομάδας. 

Η δε Βούλα Πατουλίδου, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως αποκαλύφθηκε τώρα λειτούργησε σχεδόν σαν δικηγόρος της Χρυσής Αυγής, σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Κασιδιάρη, εκπομπή η οποία δεν θα ενδιέφερε κανέναν φυσικά, αν δεν αποφάσιζε η Πατουλίδου να διοικήσει τη Θεσσαλονίκη ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης. 

Στο κανάλι kontra του κυρίου Κουρή (που ο Τσίπρας μας το παρουσίασε ως κανάλι χωρίς συμφέροντα, που σπάει το κατεστημένο), εκπομπές όπως αυτή, ξεγυμνώνουν και απομυθοποιούν Ολυμπιονίκες, παρουσιαστές, τηλεθεατές που φλερτάρουν με τον ναζισμό - χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία: "Μα οι άλλοι είναι χειρότεροι, η Χ.Α. το δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα τους πείραξε;"

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

16 σχόλια
Δυστυχώς, μεγάλη απογοήτευση... όχι τώρα αλλά εδώ και καιρό... :) Η Χρυσή Αυγή με εκνευρίζει γιατί κάνει λογικά σφάλματα, άλογα πηδήματα, ψεύδεται για το τι θέλει να κάνει. Δεν είναι αληθινή... Και δεν μου αρέσει καν η λέξη "χρυσός"... Και προσπαθεί να πείσει ότι Η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι αρχηγός όλου του κόσμου... κρυφές μεγαλομανίες. Να θυμίσω κάτι... Η Ελλάδα παλιά δεν ήταν Ελλάδα, ήταν πόλεις κράτη και τα οποία έφτιαξαν την Ελλάδα. Επίσης. τώρα γίνεται μία Ευρωπαϊκή προσπάθεια για να μην γίνεται πόλεμος μεταξύ των κρατών και να λύνονται τα θέματα μέσα από την Ευρώπη. Γιατί αυτό είναι.. Η Χρυσή Αυγή ζητά πόλεμο με όλους και στο εσωτερικό (όχι ευχαριστώ δεν θέλω να γίνω Τσετσενία ή Συρία, γιατί θα ξεσηκωθεί αντάρτικο...)... αλλά και στο Εξωτερικό.... -άσε που για τη πολιτική της σταθερότητα θα πρέπει να γλύψει (χειρότερα) αμερικανούς/γερμανούς/ρώσους... ΟΧΙ Ευχαριστώ δεν θα πάρω! ΔΕν θέλω πόλεμους θέλω.... ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
Γιατί χαρακτηρίζεις και προσβάλεις την διαφορετική άποψη Κύριε αρθογράφε; Δηλαδή επειδή δεν συμφωνεί μαζί σου είναι και αφελείς και ψηφοθήρας; Λίγο σεβασμός στους Ολυμπιονίκες μας που μας έκαναν όλους περήφανους θα έλεγα. Αυτή η γυναίκα έχει ψυχή και το απέδειξε και έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει για το ένα όραμα μιας νέας Ελλάδας. Αντιθέτος, οι προδότες πολιτική κανένα!!! Έλεος...
Όλος αυτός ο οχετός λίγους μήνες μετά την δολοφονία του Φύσα έτσι. Ακους για "θυσίες" και σου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα. Ποιες θυσίες ρε και ποια σύμβολα; Τα μυαλά του κόσμου δεν αλλάζουν. Όσο για την κυρία Πατουλίδου έχει εξαργυρώσει αυτό το "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο", το έχει στύψει κανονικότατα, κάθε φορά που ακούγεται το σλογκαν ακους και τον ήχο απο το παραδάκι.
Όσο για το βίντεο: ήμαρτον, μπορούμε να "ξεκαβαλήσουμε" το καλάμι ότι είμαστε οι καλύτεροι που υπάρχουν στον κόσμο/ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου; Και ειδικά να λέγεται από ανθρώπους που ζήτημα να έχουν ζήσει για ένα χρόνο σε άλλη χώρα από την Ελλάδα στη ζωή τους;!Δεν είμαστε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Το αντίθετο: είμαστε παράδειγμα "μπαμπούλα" ώστε να περνάνε αυστηρά δημοσιονομικά μέτρα σε όλες τις χώρες του κόσμου, με πρωτεύουσα που χαρακτηρίστηκε από τις χειρότητες σε ποιότητα ζωής στην Ευρώπη...Επίσης για την "καραμέλα" ότι είμαστε σε κομβική γεωστρατηγική θέση: πλέον η περιοχή που έχουν όλοι στραμένα τα βλέμματά τους είναι η Άπω Ανατολή.Ότι υπάρχει ηθική κρίση: πάντοτε υπήρχε με την έννοια που αναφέρεται, αν θεωρείται κρίση και όχι αλλαγή, αλλά το άφθονο χρήμα την επικάλυπτε. Όταν όμως έβγαιναν διεθνείς οργανισμοί και έλεγαν ότι είμαστε διεφθαρμένοι επιπέδου Ουγκάντας και Μπαγκλαντές, είτε λέγαμε ότι μας ζηλεύουν, είτε ότι όλοι είναι διεφθαρμένοι (σαν να λέει αυτός που είναι 100 κιλά υπέρβαρος σε αυτόν που είναι 20: ε και εσύ υπέρβαρος είσαι οπότε τι μιλάς;).Όσο για τη Χ.Α., δυστυχώς με πόνο καρδιάς πρέπει να συμφωνήσω με τη θέση ότι η δίωξή της έχει τεράστια νομικά κενά και είναι πολιτικά επικίνδυνη.
Αυτή δεν είχε βάλει κάποτε υποψηφιότητα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό Φλώρινας...;Φαντάζομαι ότι θα έχει οικονομικές δυσκολίες πλέον για να "παλεύει" να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά...Τι ήθελε να παραιτηθεί από τη θέση στο δημόσιο για να ασχοληθεί με την πολιτική...;
Προσπάθησα να δώ το βίντεο τωρα και δεν άντεξα παρα μονο λίγα δευτερόλεπτα.αηδιαστικη,καιροσκοπος τελικα αποτυχημένη αφου δεν τα κατάφερε πουθενά.πρωην ΠΑΣΟΚ,νύν ΝΔ και υποστηριχτρια των ναζί.μπορουμε να την πάρουμε στα σοβαρά;ε οχι.στο καλάθι με τον Νοτη γρήγορα!
η δουλειά του Ολυμπιονίκη δεν είναι ιδεολογικά ουδέτερη, το '90 ήταν οι πρόθυμοι έμμισθοι superstars του εθνικιστικού παροξυσμού. Δεν έγινε διάσημη επειδή ο κόσμος λάτρευε τα 200μ εμπόδια αλλά επειδή διατράνωσε τη φυλετική μας ανωτερότητα. Και ανταμοίφθηκε (μεταξύ άλλων) με θέση μόνιμου αξιωματικού στα στρατά.
"ο Τσίπρας μας το παρουσίασε ως κανάλι χωρίς συμφέροντα, που σπάει το κατεστημένο" πότε ακριβώς έγινε αυτό; Το ΚΟΝΤΡΑ από τότε που άνοιξε είναι το πλυντήριο της δεξιάς και των φασιστών.Δε γίνεται να γράψεις κάτι κακό για την ΧΑ χωρίς να αναφέρεις τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι; Αλλά νομίζω ότι είναι άτυχο το παράδειγμα, η θεωρία των 2 άκρων πάλιωσε και δε πουλάει πιά, άλλωστε δε ταιριάζουν και στο φιλελευθερισμό παλιές θεωρίες.
Έγινε όταν ο κος Τσίπρας αποφάσισε να δώσει διακαναλική συνέντευξη σε συγκεκριμένα μόνο κανάλια, αποκλείοντας εκείνα που θεώρησε ότι είναι διαπλεκόμενα και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συστήματος http://www.enikos.gr/politics/225114,H_%C2%ABdiakanalikh%C2%BB_toy_Tsipra.htmlΠροφανώς, ο Κουρής, ναι, ναι, Ο ΚΟΥΡΗΣ, είναι εκτος τέτοιων πλαισίων. Αναρωτιέμαι, τους εργαζόμενους στο Alter που τους χρωστάει την Άρτα και τα Γιάννενα, καθώς και το φεσωμένο μέχρι αηδίας ελληνικό δημόσιο, έχουν καμία σημασία;
"ο Τσίπρας μας το παρουσίασε ως κανάλι χωρίς συμφέροντα, που σπάει το κατεστημένο" πότε ακριβώς έγινε αυτό;Μήπως τότε που έδωσε διακαναλική συνέντευξη, μεταξύ άλλων ΚΑΙ σε αυτό το κανάλι;
"Το ΚΟΝΤΡΑ από τότε που άνοιξε είναι το πλυντήριο της δεξιάς και των φασιστών."Αυτό καλέ μου άνθρωπε πες το στον Τσίπρα!!! http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/47420[Πάντως δεν γίνεται να σχολιάσει κάποιος το Kontra του Κουρή χωρίς να σκεφτεί τον Τσίπρα, σόρι. Αν εσύ τα καταφέρνεις μπράβο σου :)]ΥΓ. Κι όμως, γίνεται να γράψω για τη Χ.Α. χωρίς να γράψω για τον σύριζα, δες απλώς όλα τα προηγούμενα άρθρα μου. Δεν είναι ο Σύριζα το κέντρο της γης, κι ούτε με νοιάζει η θεωρία των άκρων (σιγά το άκρο που είναι ο Σύριζα!)Αν ταιριάζει κάτι, θα το αναφέρω. Αν δεν ταιριάζει, καμία όρεξη δεν έχω να τσοντάρω παντού το Σύριζα, ούτε στα άπειρα άρθρα εναντίον της Χ.Α. που έχω γράψει (μόλις χτες ήταν αυτό http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/47722 ), ούτε στα υπόλοιπα. Βρίσκω άδικο το σχολιασμό σου και νομίζω πως κάνεις αυτό για το οποίο με ψέγεις: Μπαίνεις να υπερασπιστείς το Σύριζα, χωρίς λόγο, και να στιγματίσεις όποιον τον κριτικάρει έστω και εμμέσως ως Υπέρμαχο της Θεωρίας των Άκρων ή οτιδήποτε.
Gia thn Ellada re gamwto!Πόσο αλλάζει ο τρόπος που ακούγεται στα αυτιά μου αυτή η φράση... Υ.Γ: Μα, υπάρχει ένας πολιτικός, δημοσιογράφος, σελέμπριτι, ΕΝΑ δημόσιο προσωπείο που να μην προμοτάρει με τον τρόπο του την Χ.Α.;
Και θεωρουνται ¨" προτυπα " για τα μικρα παιδια.Αυτο το παραμυθι που το πας? Ανθρωποι που δεν ξερουν να γραψουν το ονομα τους γινονται προτυπα αυτοματα, με το που κανουν μια νικη, και παρουν τις χαιρετουρες απο την εκαστοτε εξουσια.Πρωταθλητισμος....