"Μου είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου"

"Μου είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου" Facebook Twitter
14

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχασε την ψυχραιμία του το βράδυ της Δευτέρας αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ της ομάδας του Μακάμπι και της Χάποελ.

Ο Έλληνας σέντερ κινήθηκε προς την εξέδρα των αντιπάλων και αποπειράθηκε να χτυπήσει οπαδούς που βρίσκονταν εκεί και προφανώς τον έβριζαν. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της ομάδας του για να μην ανέβει στην εξέδρα των οπαδών.

Όπως γράφει το contra αυτό που εξόργισε τον Σχορτσιανίτη είναι η φράση ενός οπαδού που του είπε ότι θα βιάσει την κόρη και τον γιο του.

"Όσο σχολίαζε εμένα και τη σύζυγο μου, έκανα ότι δεν άκουγα. Μόλις έπιασε στο στόμα του τα παιδιά μου, το "έχασα". Μου είπε ότι θα βιάσει την κόρη και τον γιο μου. Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα ήταν λάθος και ανάρμοστο, για έναν επαγγελματία αθλητή που εκπροσωπεί την Ελλάδα και έναν τεράστιο οργανισμό, όπως είναι η Μακάμπι.

Πιστέψτε με, πίστευα ότι έχω ακούσει τα πάντα στην Ελλάδα, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Με έβρισαν όλοι, αλλά ουδείς σαν και αυτόν. Αν αυτός ο οπαδός έχει οικογένεια, θα πρέπει να ντρέπεται. Αν δεν έχει, τότε ας του κάνουν κάτι ώστε να μην αποκτήσει ποτέ".


sofo_epithesi από martelis 

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM