ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Απέφυγε την φυλακή αν και καταδικάστηκε για βιασμό της 3χρονης κόρης του

Απέφυγε την φυλακή αν και καταδικάστηκε για βιασμό της 3χρονης κόρης του Facebook Twitter
27

Σάλος έχει προκληθεί στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας ενώ καταδικάστηκε ως ένοχος για το βιασμό της 3χρονης κόρης του θα αποφύγει τη φυλάκιση γιατί η δικαστής έκρινε ότι δεν "θα περνούσε καλά" τη φυλακή.

Η υπόθεση έχει συνδεθεί με την οικονομική κατάσταση του Robert H. Richards του 4ου, ο οποίος είναι άνεργος, αλλά πλούσιος εισοδηματίας, μέλος γνωστής οικογένειας της περιοχής.

Ο Richards προσέλαβε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της πολιτείας και ενώ παραδέχθηκε την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, αλλά και του γιου του, η δικαστής Jurden του επέβαλλε ποινή με αναστολή και έγραψε στο σκεπτικό της ότι ο κατηγορούμενος θα επωφεληθεί περισσότερο από προγράμματα αναμόρφωσης, παρά από φυλάκιση καθώς "δεν θα τα πήγαινε καλά στη φυλακή".

Σύμφωνα με πολλούς δικηγόρους η ποινή που του επιβλήθηκε -και έγινε γνωστή μόνο μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του- είναι πολύ ελαφριά, καθώς συνήθως μόνοι στους ναρκομανείς επιβάλλονται προγράμματα αποτοξίνωσης και όχι φυλάκιση. 

27

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ