Και η Τζούλια Παπαδημητρίου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Και η Τζούλια Παπαδημητρίου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο Facebook Twitter
9

 

Και η Τζούλια Παπαδημητρίου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο Facebook Twitter

Την προσχώρηση στο συνδυασμό του και της Τζύλιας Παπαδημητρίου, πρώην συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου, ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλλιωτόπουλος με ανάρτηση του στο Twitter.

Και η Τζούλια Παπαδημητρίου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο Facebook Twitter

Σε δήλωσή της η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου τονίζει:

"Ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των μηνυμάτων της βάσης της Παράταξης για ενότητα και έχοντας επίγνωση της πρόκλησης που αποτελούν για το μέλλον της πόλης μας οι προσεχείς δημοτικές εκλογές, συστρατεύομαι με την υποψηφιότητά μου στην προσπάθεια της ομάδας του Άρη Σπηλιωτόπουλου για μια καλύτερη Αθήνα".

Παράλληλα, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων δήμαρχος, συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές της Αθήνας, όπως στην οδό Πανδρόσου στο Μοναστηράκι.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM