Karma is a bitch

Karma is a bitch Facebook Twitter
13

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο οδηγός πίσω της την είχε "κολλήσει" για πέντε λεπτά όταν άρχισε να τον τραβάει  με το κινητό της. Εκείνος επέμενε επιθετικά, αλλά εκείνη ήταν ακριβώς στο όριο και η μέρα ήταν βροχερή. Τότε ήρθε ή ώρα του κάρμα που λέγαμε...

  *μετά την δημοσίευση του βίντεο ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση

 

 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Κάποιοι εδω μέσα έχουν περάσει τα σήματα με μέσο. Η αριστερή προορίζεται για προσπεράσεις και όχι για οδήγηση. Η κυρία οφείλει να πηγαίνει με το όριο στην μεσαία. Ειδικά όταν στο βιντεό της φαίνεται ότι η μεσαία είναι άδεια. Είναι στοιχειώδεις ευγένεια πορς τους άλλους οδηγούς. Ακόμη και αν διαφωνείς με την ταχύτητα που αναπτύσουν
Καλά, αυτό δεν ειναι ούτε κάν προκλητικό σε σχέση με το πως οδηγούν μερικοί εδώ στην Θεσσαλονίκη, ειδικά στον περιφερειακό. Παίζουν φώτα, κορνάρουν κ νομίζεις ότι θα τρακαρουν κιόλας.. Κ αυτό τις περιςςοτερες φορές ειναι καθαρά καφριλα, δεν βιάζονται απο ανάγκη, το καταλαβαίνεις κ απο το φτιαγμένο αυτοκίνητο.. Δεν τους ενδιαφέρει ότι τρέχεις στο όριο, ούτε αν έχεις άλλους μπροστά σου..Ελληναρες!
Είναι 50 μίλια/ώρα δηλαδή 80χμλ/ώρα. Το όριο στον U.S. Route 41 είναι στο μέγιστο του τα 45 μίλια δηλαδή 5 μίλια λιγότερο από ότι πήγαινε η συγκεκριμένη κυρία. Δεύτερον στην περιγραφή αναφέρει ότι ήταν βροχερή μέρα άρα ο δρόμος γλύστραγε. Άν έχεις οδηγήσει, ξέρεις ότι στην Ελλαδίτσα μας οι αντίστοιχοι κάγκουρες σε πλησιάζουν σε απόσταση νετρονίου και ας πηγαίνεις και με ταχύτητα πολύ ανώτερη του ορίου. Είναι εκνευρίστικό, είναι επικίνδυνο και όσο και να θες να είσαι ο αντίλογος, ο συγκεκριμένος ¨κύριος¨ καλά να πάθει. Το μόνο μεμπτό της κατάστασης είναι οτι η κυρία έγραφε με το κινητό όσο οδηγούσε. Αλλά ακόμα και αυτό έχει να κάνει με την διαφορετική κουλτούρα. Βλέπεις ότι η δικαιοσύνη στισ Η.Π.Α. χρησιμοποίησε το βίντεο για την κατηγορία του. Εδώ δε θα έβρισκες ποτέ το δίκιο σου. Ακόμα και περιπολικό να προσπέρναγες με αυτόν κολλημένο τόσο επικίνδυνα δε θα δίνανε σημασία.
Κι όμως σταμάτησε.Στην αριστερή λωρίδα...Για να τραβήξει λίγο βίντεο ακόμα!Άσχετο: όταν βλέπω κρεμασμένα αρκουδάκια, μπιχλιμπίδια, κορνιζάκια και άλλα χνουδωτά στον εσωτερικό καθρέπτη του αυτοκινήτου είμαι σίγουρος για το ποιόν και τις οδηγητικές ικανότητες του κατόχου του.
Για την κυρία δηλαδή που τράβαγε βίντεο την ώρα που οδηγούσε δεν τρέχει τίποτα.. Δεν τον υπερασπίζομαι τον άλλο, αλλά από το βίντεο συμπεραίνω ότι είχε κολλήσει αυτή στην αριστερή λωρίδα και του έσπασε τα νεύρα..
Το επιχείρημα σου είναι άτοπο. Δηλαδή όταν εσύ οδηγείς και βρεθείς πίσω από κάποιον που πηγαίνει λίγο πιο αργά από εσένα η πρώτη σου αντίδραση είναι να του κολλήσεις από πίσω και να δημιουργήσεις νεύρα, ένταση και μπορεί και ατύχημα;Σε τι δισδιάστατο κόσμος ζείς; Άλλαξε λωρίδα! Επίσης διάβασε την περιγραφή. Ψάξε λίγο. Το όριο στον U.S. Route 41 είναι 45μίλια την ώρα και η κυρία πάει με 50. Ήδη πιο πάνω από το όριο. Σε βρεγμένο δρόμο.Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που στο δρόμο κολλάνε από πίσω θεωρώντας ότι "δε με βλέπει που έρχομαι με 250;;;" . Να μειώσεις ταχύτητα. Να αλλάξεις λωρίδα.
Δηλαδή η κυρία ήθελε να συνετίσει τον κάγκουρα και αποφάσισε να κάνει αντιποίηση αρχής οδηγώντας στην αριστερή λωρίδα επίτηδες ώστε να τον αναγκάσει να πηγαίνει πιο σιγά για να μην πάθει τίποτα; Ή μήπως στην Αμερική δεν ισχύει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας;Κι εσύ που θέλεις να ζεις σε τρισδιάστατο κόσμο γιατί δεν πας εκεί που είναι καλύτερα.Για εμένα σαφώς και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι της "κυρίας" και μπράβο στον κάγκουρα για την υπομονή του.Τελειώνοντας το τραγικότερο σενάριο, εξαιτίας της συμπεριφοράς της "σωστής" οδηγού, θα ήταν να εκνευριστεί τόσο ο πίσω της ώστε το αθώο ατύχημα που είδαμε στο βίντεο να συμπεριελάμβανε και την ίδια με τραγικότερη κατάληξη. Μπράβο στη συνετή οδηγό με το κινητό στο χέρι και τα χαιρέκακα γελάκια με το πάθημα του άλλου, τώρα του έβαλε μυαλό!!!Στην Αμερική, επίσης, την επόμενη φορά που μπορεί να αποπειραθεί να κάνει κάτι αντίστοιχο υπάρχει η "μικρή" πιθανότητα να βρεθεί με καμία σφαίρα από Magnum στο κρανίο μέσα στο στραπατσαρισμένο αυτοκίνητό της. Ή μήπως όχι;