Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
61

Η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε σήμερα με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, λάμβανε επίδομα τέκνων το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, επί 18 χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το επίδομα λαμβανόταν για την κόρη της Ζωή επί 18 χρόνια χωρίς να το δικαιούται και για τη Βασιλική-Ιωάννα αντίστοιχα επί 12 χρόνια και διακόπηκε αναδρομικά μόλις το Νοέμβριο του 2013.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Αλεξίου αναφέρει ότι το δημοσίευμα υπηρετεί σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Όπως ισχυρίζεται δε, κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση. Επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα, η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

61

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM
 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM