Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Παράνομο επίδομα τέκνων λάμβανε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
61

Η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε σήμερα με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, λάμβανε επίδομα τέκνων το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, επί 18 χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το επίδομα λαμβανόταν για την κόρη της Ζωή επί 18 χρόνια χωρίς να το δικαιούται και για τη Βασιλική-Ιωάννα αντίστοιχα επί 12 χρόνια και διακόπηκε αναδρομικά μόλις το Νοέμβριο του 2013.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Αλεξίου αναφέρει ότι το δημοσίευμα υπηρετεί σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Όπως ισχυρίζεται δε, κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση. Επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα, η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

61

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM