15 ομοφοβικοί αγκαλιάζουν gay για πρώτη φορά

15 ομοφοβικοί αγκαλιάζουν gay για πρώτη φορά Facebook Twitter
24

Μετά τη φρενίτιδα που ακολούθησε με τα φιλιά αγνώστων σε ένα βίντεο, η ομάδα του The Gay Women Channel δημιούργησε την δική της εκδοχή...

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Αρκετά στυμμένο φαίνεται το όλο σκηνικό...σα να θέλουν να ακουστούν πράγματα που όντως θα έλεγε ένας ομοφοβικό άτομο και όντως θα απαντούσε ένας ομοφυλόφιλος... Αυτό νομίζω το κατατάσσει κάπως στα στερεότυπα της κοινωνίας.
Αν υπάρχει τελικά αυτός ο όρος της «ομοφοβίας», τότε, αυτά τα βίντεο και όλες αυτές οι παρόμοιες, ανόητες-«γραφικές» εκδηλώσεις αποτελούν την ύπουλη-υπαρκτή (κατά της ομοφυλοφιλίας) έκφραση του, του τύπου: «Κοίτα, χάιδεψα ένα φίδι...», «κοίτα, κολύμπησα με καρχαρίες...», «κοίτα, έσβησα το τσιγάρο στη χούφτα μου...», «κοίτα, έφαγα με το κουτάλι που μου έπεσε κάτω...»... («..εεε... τώρα που δεν μας βλέπουν... που είναι το μπάνιο να πλυθώ;...»)...
Στημένο μου φαίνεται εμένα... Και δεν ξέρω κατά πόσο ένας πραγματικά ομοφοβικός άνθρωπος θα έμπαινε σ' αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να είσαι ήδη ανοιχτόμυαλος και να θες να δώσεις ένα μήνυμα υπέρ των ομοφυλόφιλων για να το κάνεις, επομένως ένας ομοφοβικός δε νομίζω να το έκανε.
Υπέροχο βίντεο. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν το (πλέον όχι τόσο) μη συνηθισμένο, ίσως χρειάζονται πιο αργούς ρυθμούς και συγκεκριμένους τρόπους για να εξοικειωθούν με ανάλογες καταστάσεις. Τέτοιου είδους προσπάθειες είναι αξιόλογες. Συγχαρητήρια.
Ανθρωποφοβία έχουν όχι ομοφοβία.Δεν υπάρχει πιο εύκολο λειτούργημα στον άνθρωπο από το να μιλήσει,να αγκαλιάσει να συμπαρασταθεί να βοηθήσει να αισθανθεί να επικοινωνήσει έναν άγνωστο άνθρωπο.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων! Φαντάζομαι τι αντιδράσεις θα είχν οι Ελληνες σε κάτι τέτοιο. Εδώ Αμερικανοί με νόμους υπέρ των ομόφυλλων και πάνω απο όλα με χιλιάδες σειρές με γκέι και λεσβίες και αντιδρούν έτσι. Λυπάμαι !!
Μιλάμε για ολόκληρη ηπειρο και βλέπουμε μονάχα 15 απο τους ομοφοβικους της, εφοσον ειναι αληθινό το βίντεο. Σαφώς και θα υπαρχουν φανατισμένοι ομοφοβικοι οι οποίοι πιθανώς να μην δέχονταν να συμμετέχουν. Ωστοσο, σιγουρα στην Ελλάδα εχει επικρατήσει η ιδεα του αντρακλα (Ελληναρα) και οι φανατισμένοι ομοφοβικοι ειναι αρκετοί.