EΡΧΟΝΤΑΙ!

Αυτό το σκυλί πουλήθηκε για 2 εκ. δολάρια

Αυτό το σκυλί πουλήθηκε για 2 εκ. δολάρια Facebook Twitter
4

 

Αυτό το σκυλί πουλήθηκε για 2 εκ. δολάρια Facebook Twitter

Ένα κουτάβι, ράτσας Θιβετιανό Μαστίφ, έγινε το ακριβότερο σκυλί στον κόσμο, καθώς πουλήθηκε στην Κίνα έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το κοκκινότριχο μαστίφ έχει βάρος 90 κιλά και αγοραστής του είναι ένας 56χρονος κινέζος κτηματομεσίτης, που σύμφωνα με το Πρακτορείο, θέλει να γίνει και ο ίδιος εκτροφέας σκύλων.

Αυτό το σκυλί πουλήθηκε για 2 εκ. δολάρια Facebook Twitter

«Έχει αίμα λιονταριού και είναι στην κορυφή», γράφει η εφημερίδα  Qianjiang Evening News για το σκυλί που ανήκει σε μια ράτσα η οποία έχει γίνει ένα από τα σύμβολα πλούτου των εύπορων Κινέζων. Η μεγάλη ζήτηση για τη συγκρεκριμένα ράτσα έχει εκτοξεύσει τις τιμές στα ύψη. Ένα ίδιο σκυλί πουλήθηκε πρόσφατα για 1.220.000 δολάρια.

4

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RYANAIR ΕΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΥΡΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Διεθνή / Ryanair: Φόβοι για «χάος» στα αεροδρόμια με το νέο σύστημα ελέγχων - «Οι επιβάτες δεν πρέπει να γίνουν πειραματόζωα»

Η Ryanair προειδοποιεί για «χάος» στις ουρές των ευρωπαϊκών αεροδρομίων το καλοκαίρι, λόγω των νέων ελέγχων με δακτυλικά αποτυπώματα που εφαρμόζονται στο πλαίσιο του συστήματος εισόδου και εξόδου της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΡΕΖΑΝ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τεχεράνη αποτελεί μια παύση πριν από τον επόμενο πόλεμο»

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Euronews, ο γιος του πρώην και τελευταίου Σάχη του Ιράν, δήλωσε ότι μνημόνιο κατανόησης θα επιτρέψει στην Ισλαμική Δημοκρατία να ανασυνταχθεί και να επανεξοπλιστεί
THE LIFO TEAM