Τσίπρας: Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές

Τσίπρας: Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές Facebook Twitter
25

Την βεβαιότητα του ότι η πολυαναμενόμενη έξοδος της χώρας στις αγορές θα είναι στημένη εξέφρασε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρει ότι «θα πρόκειται για μια στημένη, θεατρική έξοδο, με προσυμφωνημένη αγοραπωλησία με συγκεκριμένο οίκο, που θα του αποδώσει μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη».

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ήδη υπάρχει έτοιμο σχέδιο με την έγκριση και του Βερολίνου και οποίος περιλαμβάνει ανακοίνωση από τη Γιούροτσατ μικρού πλεονάσματος, κάτι που θα γίνει στις 22 Απριλίου. Αυτό, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, συμφωνήθηκε για να ανακοπεί η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

 «Αμέσως μετά», πρόσθεσε, «τηρώντας τις καλύτερες παραδόσεις του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, θα μοιράσουν κάποια προεκλογικά ψίχουλα στα παραδοσιακά εκλογικά τους ακροατήρια και στις αρχές Μαΐου ετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές».

«Ένα μικρό ποσό με επιτόκιο γύρω στο 5%. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που μάλιστα κατέχει ελληνικά ομόλογα, άρα δε θα του κακοπέσει, μια απρόσμενη, έστω και προσωρινή, αύξηση της απόδοσής τους», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Κεδίκογλου: Παραλήρημα…

 

«Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον πρωθυπουργό. Σήμερα μας "αποκάλυψε" ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα...», δήλωσε επίσης ο κ. Κεδίκογλου.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM