Τσίπρας: Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές

Τσίπρας: Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές Facebook Twitter
25

Την βεβαιότητα του ότι η πολυαναμενόμενη έξοδος της χώρας στις αγορές θα είναι στημένη εξέφρασε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρει ότι «θα πρόκειται για μια στημένη, θεατρική έξοδο, με προσυμφωνημένη αγοραπωλησία με συγκεκριμένο οίκο, που θα του αποδώσει μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη».

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ήδη υπάρχει έτοιμο σχέδιο με την έγκριση και του Βερολίνου και οποίος περιλαμβάνει ανακοίνωση από τη Γιούροτσατ μικρού πλεονάσματος, κάτι που θα γίνει στις 22 Απριλίου. Αυτό, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, συμφωνήθηκε για να ανακοπεί η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

 «Αμέσως μετά», πρόσθεσε, «τηρώντας τις καλύτερες παραδόσεις του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, θα μοιράσουν κάποια προεκλογικά ψίχουλα στα παραδοσιακά εκλογικά τους ακροατήρια και στις αρχές Μαΐου ετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές».

«Ένα μικρό ποσό με επιτόκιο γύρω στο 5%. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που μάλιστα κατέχει ελληνικά ομόλογα, άρα δε θα του κακοπέσει, μια απρόσμενη, έστω και προσωρινή, αύξηση της απόδοσής τους», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Κεδίκογλου: Παραλήρημα…

 

«Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον πρωθυπουργό. Σήμερα μας "αποκάλυψε" ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα...», δήλωσε επίσης ο κ. Κεδίκογλου.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM